středa 2. září 2015

Recenze na pračky

Jsou mimo jiné součástí i naší recenze v tabulce na stránce každé samostatné pračky. Jako je tomu u každého spotřebiče, i od pračky požadujeme, aby nám co nejvíc ušetřila. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle.


Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.

Pračky se sušičkou nabízejí zajímavou alternativu pro lidi, kteří nemají prostor na sušení prádla, případně je věšení a sundávání mokrého oblečení nebaví. Kombinovaný spotřebič nejenže vůči dvěma samostatným zařízením uspoří spoustu místa, ale rovněž vyjde levněji. Přečetl jsem desítky recenzí zákazníků, prohlédl odborné magazíny, prozkoumal řadu testů zejména v zahraničí a prošel oficiální stránky výrobců, abych došel k závěru. Pokud nechcete číst, mrkněte na podrobné recenze praček výše.


Typ pračky (plněná zepředu, shora, se sušičkou nebo vestavná) První věc, kterou si je třeba při výběru pračky ujasnit, je to, kam ji chcete umístit a kolik pro ni máte prostoru. Z programů frčí například ty pro alergiky, děti, ale také na odstranění zvířecí srsti nebo na šetrné praní všech typů prádla. Poslední na co myslet je výběr značky, kdy hraje roli také záruční a pozáruční servis.


Není na škodu si také přečíst různé recenze přímo od uživatelů, kteří již vámi vybranou značku či model pračky zakoupili před vámi.

Věříme, že nakonec najdete to, co hledáte. Současné pračky na trhu v třídě praní neklesají pod A, v třídě odstřeďování však mohou nést i horší označení B. V případě, že stále zvažujete, jaký typ pračky nakonec zvolit, zkuste se mrknout na náš článek pojednávající o standardních pračkách. Třeba se na jeho základě nakonec rozhodnete úplně jinak, než jak jste původně zamýšleli.


Prádlo s tímhle symbolem je vhodné na vyvaření. Jde obvykle o bílé prádlo, len, bavlnu, potištěnou i barevnou látku. Perte maximálně na °C. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Při jeho demontáži počítejte s únikem cca 5l vody.


Pokud taktéž perete často na nízké teploty nebo používáte převážně gelové prací prostředky doporučujeme jednou za měsíc vyčistit prostředkem na pračky , který naleznete v drogerii, nebo několikrát vyprat na vyšší teploty. Recenze na pračky a sušičky. Už nemusíte číst všechny recenze , každá lednice je hodnocena na základě nejdůležitějších parametrů a funkcí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chytrá pračka s úzkým designem a předním plněním je vybavena tichým a spolehlivým motorem, na nějž výrobce poskytuje desetiletou záruku.

Záleží nám na vašem správném rozhodnutí, vytvořili jsme proto portál, který vám nabídne testy těch nejlepších sušiček prádla na trhu. Testy praček jsou ideálním odrazovým můstkem při výběru pračky. Spolehněte se na výsledky světových testů, které jsme pro vás sesbírali a roztřídili.


Výsledná tabulka s doporučenými modely nabízí ty nejlepší pračky , jaké jsou v současnosti na trhu. V úvahu se samozřejmě brala i cena a uživatelské recenze. Kromě toho jsme pro vás připravili i návo jak si pračku vybrat. Třeba si ujasnit, jaký typ pračky chcete, pak se můžete zaměřit na jednotlivé parametry. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Přinášíme recenze těch nejlépe hodnocených praček na našem trhu vč. Výběr pračky je pro většinu domácností velkou otázkou. Jelikož se jedná o spotřebič, který používáme téměř denně, je volba toho správného produktu důležitá.


Navíc je koupě pračky poměrně velkou investicí, kterou je dobré důkladně promyslet. Takové pračky nemají prosklená dvířka a vy tak do bubnu během procesu nevidíte. Její předností je nenáročnost na prostor, myslet ovšem stále musíte na prostor nad ní, aby se dala vrchní dvířka pohodlně a bezpečně otevřít a manipulovat s prádlem. Na některé pračky a sušičky jsme se podívali pořádně zblízka a napsali o nich vše podstatné, co by vás mělo zajímat.


Kromě vyšší ceny se jedná o nejlepší set pračky a sušičky na trhu. Tady se německý výrobce znovu vytáhl a ukázal, proč patří v tomto odvětví mezi nejpopulárnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky