čtvrtek 17. září 2015

Lis na patentky

Lis má široké uplatnění. Lze jej použít k nýtování knoflíků, sedlářských nýtů a dalších komponentů určených k nýtování. K lisu je třeba zakoupit vhodné pistony. Jednotlivé lisy mohou mít drobnou barevnou odlišnost, která však nemá na funkčnost žádný vliv.


Návod na použití: 1) je třeba zvolit vhodnou velikost kladívka, 2) šídlem vytvoříte.

Ruční lis na patentky stříbrná 1ks. Dle druhu použitého materiálu je navíc nutno v některých případech předem materiál vyděrovat. K tomuto účelu slouží děrovací kleště. Dobry den, ospravedlnujem sa, ak tu uz takyto dotaz bol, nevsimla som si ho. Mam uplne nove klieste na patentky , skusala som s nimi napatentkovat plienku a prekvapilo ma, ze sa mi podarilo roztlacit bodec na stred asi len u jednej, u ostatnych mi ubiehali tak dobodku, ze sa ich nedalo zapnut.


Pokud potřebujete patentky zalisovávat na profesionální úrovni, nabízíme nově lis na patentky místo kleštiček. Pomocí lisu jsou patentky zalisované velmi přesně a vycentrovaně, takže se nestane, že by Vám patentky nešly zapnout (což možná znáte občas z kleštiček).

Využijete ho při každém tvoření a bez problému můžete vyměnit nástavce tzv. Díky němu dokonale připevníte zapínání, ucha, nebo začistíte otvor průchodkou. Druky WUK na středně silné látky – návod k aplikaci KOH-I-NOOR a. Unsubscribe from KOH-I-NOOR a. Součástí balení je lis , šroubovák, kladívka. Připojte se na dětský bazar eMimino a. Aug Patentky vozíme na objednávku ,je nutno ji objednat cca dny předem.


Kablík, délka m, na koncích mm patentky , mužské, R=MΩ. Technické údaje ručního lis u AP-Max. Ke spojení patentku je třeba použít ruční lis (u kterého najdete i návod) nebo lis k nýtování a piston č. Nýtovací druky levně na Topstyldekor. Kč Patenty kovové velikost nikl ČESKÝ VÝROBEK. Ve videu se dozvíte, jak pracovat s kleštěmi Vario - jak s nimi.


Je ho možné použiť k nitovaniu gombíkov, sedlárskych nitov a ďalších komponentov určených k nitovaniu. Ručný lis je určený na plastové patentky 1 a 2 ktoré sa najčastejšie používajú na detské oblečenie.

Použít lze tyto kleště pouze na zamačkávací patentky , nikoliv na našívací - ty je potřeba klasicky k textilu přišít. Kleště na patentky -1x 1x cm. Zboží, které nemáme na skladě a nejsme tedy schopni ho okamžitě expedovat na vaši adresu, nabízíme na objednávku. To znamená, že vám vybraný produkt objednáme a nejprve se dozvíte informaci o jeho možném termínu doručení.


Takto prodáváme některé lisy a pistony. Vyberte si v našem nepřeberném sortimentu kvalitní. Podľa druhu použitého materiálu je navyše nutné v niektorých prípadoch vopred materiál vyděrovat.


Gombík stláčací Ø mm. Druhá akosť je z dôvodu možných odchýliek farebného náteru lisu, inak je lis plne funkčný. Lisy dodávame v rozloženom stave.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky