úterý 22. září 2015

Porcelánka chodov

Z této doby pochází také známá značka HC pod dvěma smrčky a písmeno CH ( Chodov ), která je používána na růžovém porcelánu z Chodova dodnes. V současnosti závod produkuje růžový. Sídlem firmy je město Chodov u Karlových Varů s mnohaletou tradicí výroby a dekorace porcelánu. Hlavní produkcí výroby je exkluzivní bílý a růžový porcelán ozdobného i užitkového charakteru. Dekorace pocelánu je prováděna.


Albert Richter, Karl Fenkl a Alois Hahn (dnes průmyslový objekt v Tovární ulici, dříve sklady Drobného zboží).

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Užitkový a dekorativní růžový porcelán Chodov je velice oblíbený jak na českém trhu, tak v zahraničí. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. Výrobky z růžového porcelánu stejně tak jako např.


Dnes však již porcelánka v Chodově nefunguje a tak posledním výrobcem růžového porcelánu zůstává Leander Loučky. Hofmann a Jahn současná značka – r.

Praze na Vinohradech, v ulici Jugoslávská, nedaleko náměstí Míru a Václavského náměstí. Horní Slavkov, Chodov , Božíčany, Loučky a Porag v Lokti. BOHEMIA PORCELAN - Český porcelán Chodov Český porcelán pro každého.


Individuální přístup s následnou péčí o zákazníka je. Chodovský závod krachujícího Karlovarského porcelánu (KP) má nového majitele. Vybral ho výbor věřitelů. O prodeji dalších čtyř závodů největší tuzemské porcelánky, která je od loňského 10. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Z té doby pochází značka HC (Haas a Czjzek) pod dvěma smrčky a písmeno CH ( Chodov ), kterou závod používá dodnes. Místo: Chodov , U porcelánky čp. Stav památky: výroba zastavena. Manufaktura v Chodově patří k nejstarším v Čechách.


Bohate zdobený zlatom ,výroba hand made. Porcelánka Haas a Czjzek. Vítáme Vás na stránkách BOHEMIAMZ.


Vysoká kvalita a osobitý design vycházející z 220-leté tradice výroby porcelánu v Čechách zaručuje vysoký uživatelský standard pro naše zákazníky.

Predám ks mocca šálky -ružový karlovarský porcelán,signovaný znak- porcelánka CHODOV Made in Czechoslovakia. Fabrika už ukončila činnosť,takže ďaľšie kusy sa už nevyrábajú,Super dekoratívny model napr. Bydleli jsme v Chodově od r. Diskusní fórum o sběratelství.


Nejsem schopen identifikovat 2. Dobrý den, rád bych se dozvěděl něco o této značce na porcelánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky