středa 23. září 2015

Pivní kelímky

Pivní kelímky bílé nebo transparentní pro Vaši provozovnu za nejlepší ceny! Nově nabízíme kelímky typu NickNack, které znáte z festivalových akcí. Sídlo firmy, vzorkovna, sklad DEKOS R, s. Kelímky na pivo dodáváme zákazníkům přes let.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.

Najdete u nás pivní kelímky za TOP ceny nebo pivní kelímky pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si pivní kelímky , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Vratné kelímky na pivo. Prodávame vratné plastové kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře.


Při koupi 50ks cena Kč za balení tj. Vyrábíme a dodáváme plastový nápojový kelímek z polypropylenového materiálu pro vícenásobné použití. Zajišťujeme ekologický systém vratných kelímků NickNack.

Komplexní systém vratných kelímků. Opakovaně použitelné kelímky (vratné kelímky ) mají vysokou užitnou hodnotu jak pro konkrétní akci, tak pro každodenní používání. Využijte šanci a použijte naše kelímky jako reklamní médium s vysokou účinností. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


V klidu si najděte pivní kelímky za nejnižší ceny a nebo pivní kelímky pro pohodové oslavy, párty a další akce. I plastové kelímky na pivo mohou upoutat pozornost. Požadavek návrhu na pivní kelímky vzešel z vedení mosteckého závodního okruhu a má být určen fanouškům Czech Truck Prix, závodů evropského šampionátu okruhových tahačů. Tento kelímek na pivo umožňuje kontrolu stavu nádrže v každém okamžiku.


Vyrábíme novou generaci dřevěných pivních tácků, která díky laserovému gravírování umožní na tácek umístit jakýkoliv vzor či text a udělat tácek o jakémkoliv rozměru a tvaru. Kelímek PAP bílý pivní voskovaný 5ml, horní průměr mm Ihned k odeslán. Plastové a papírové kelímky.


Varianta potisku pro kelímky s minimalistickou grafikou, která zároveň umožňuje soutisk až pěti barev a nabízí tak plnohodnotný potisk vašich kelímků. Vhodná pro loga, texty, či ilustrace. Nápojový jednorázový plastový pohárek je vyroben z PP materiálu.

Nápojové kelímky z klasických materálů PP a PS jsou nejpoužívanější a nejlevnější jednorázové kelímky vhodné zejména pro rauty , párty domácí či firemní oslavy. Pivní sklo - Sklenice na pivo - Štuc, Sklenice na pivo s uchem - Krýgl - Džbánek - Škopek, Sklenice na pivo na noze - Pohár, Sklenice na pšeničné pivo - Weizenbier štuc - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM. Litoměřice: Na Pivních slavnostech budou pouze zálohované kelímky Město Litoměřice se chová ekologicky. Zahájilo boj proti nadměrné spotřebě jednorázových plastových kelímků.


Tyto svítící UV kelímky jsou vyrobeny z odolného plastu. Září pod UV světlem a tak upoutjí pozornost na kterékoli párty. Ať už s koktejly, míchanými nápoji, pivem nebo džusem se tyto kelímky s vašimi nápoji krásně rozzáří. Polypropylen, psplasty, kelímky , misky, vaničky, plasty. COpack - Kelímek plastový pivní průhledný l -PP - (ks) Nápojový pivní kelímek - pohárek 5ml ( l) průměr mm.


MAKRO je nejrozvinutějším velkoobchodem v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky