pondělí 28. září 2015

Plech na pečení s víkem

Je vhodný na přípravu masa, zeleniny a dalších pokrmů, díky plastovému víku Vám potraviny neokorají, do trouby vkládej. Pekáče jsou speciálním druhem nádoby na pečení , obvykle disponují víkem a jsou vyrobeny z keramiky nebo skla. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Pečící plech s víkem Orion 42x29cm.


Díky víku moučník neztratí vláčnost, nevyschne a zároveň bude chráněn před vnějšími nečistotami. Kvalitní plech s prvotřídní nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný.

Logo TESCOMA nesou plechy nízké, hluboké i ty úplně bez okrajů. Všechny samosebou vhodné pro plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Pro tyto situace máme řešení: plech na pečení s víkem. Jedná se o plech , ve kterém můžete moučník upéct a pak na něj jednoduše připevníte víko s uchy a můžete vyrazit.


Víko je vhodné k přenášení i zabránění vyschnutí Vašeho dezertu. Rychlé pečení na plech je ideální řešení třeba při nečekané návštěvě. V plechu upečete buchtu či koláč, který se díky antiadhéznímu povrchu plechu nepřichytí. Po vychladnutí obsahu celý plech přiklopíte plastovým víkem.


Dostupný ve dvou rozměrech, ve větším rozměru víko s držadly.

Základem dobrého koláče nebo domácího cukroví je kvalitní plech na pečení s odolným nepřilnavým povrchem, který se jen tak nepřipálí. Tradiční smaltovaný plech na pečení s vyšším okrajem a hluboký plech na pečení jsou nejlepšími pomocníky při přípravě sladkých i slaných pokrmů, klasický mělký pečící plech na cukroví i domácí pizzu. Porovnání cen pecici plech s vikem ,. Sada obsahuje plech na pečení s nepřilnavým povrchem a umělohmotné víko s uchy na přenášení. Pekáč s víkem Orion Grande, x cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Plechy na pečení , NašeObchody. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obdélný plech na pečení s nepřilnavou vrstvou obsahuje i horní plastové víko s rukojetí pro praktické přenášení. Upozornění: Omezení svozu i rozvozů Vašich zásilek v regionu Olomouc, kde je aktuálně uzavřeno obcí.


Vyroben je z ocelového plechu a doplněn o 3vrstvý nepřilnavý povrch. Ušetříte 1Kč s slevou. Obdĺžnikový plech na pečenie s nepriľnavou vrstvou obsahuje aj horné plastové veko s rukoväťou pre praktické prenášanie.


Tato nádoba se vyrábí v mnoha velikostech a podobách. Praktický pro převoz jídla je plech na pečení s plastovým víkem a uchy. Existují i speciální plechy pro pečení pizzy či muffinů.


Důležitý je nepřilnavý povrch a praktická údržba plechu.

Na výběr jsou mělké i hluboké plechy. Díky tomuto povrchu je zajištěno snadné a pohodlné čištění. Vyberte si z výběru ověřených plechů na pečení. Zvolte si ten pravý materiál pro Vás, zaručujeme že budete s těmito plechy spokojeni!


Pusťte se do pečení s novou formou či plechem. Vůně čerstvě upečeného koláče nebo dortu je dokonalou domácí aromaterapií. Abyste takovou voňavou dobrotu upekli raz dva, pořiďte si moderní pečicí formy, které se dnes pyšní nejrůznějšími tvary nebo stylové pekáče s nepřilnavým povrchem.


Pekáče na pečení nejen do trouby… Všechny pekáče na pečení v naší nabídce jsou od předních výrobců, kteří garantují nejen snadnou údržbu, ale i dlouhou životnost. Doporučujeme vybírat pekáče, které se dají použít nejen do trouby, ale i na sporák, a máme i typy pro indukční desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky