pondělí 2. března 2015

Co2 lahev 6kg

Nabízím 6kg tlakovou lahev na co(plná). Tento rok provedena tlaková zkouška a kompletní revize. Aqua-Noa Plnitelná COláhev 6kg. Inzerát Láhev CO- kg v okrese Děčín, cena 600Kč, od Oliva.


Popis: Prodám 1x starší láhev CO2.

Dodáváme včetně náplně 6kg. K vyzvednutí v Chrudimi. Rozměry: průměr 14cm, výška 79cm (bez kloboučku) Informace: tel. Tlaková lahev pro potravinářský CO2.


Lahve jsou určeny k výdejníkům, které vydávají perlivou vodu. Bezešvá ocelová tlaková lahev o objemu s náplní kg kapalného oxidu uhličitého ( CO). Plná tlaková lahev 5kg s potravinářským CO2.

Pouze osobní odběr (odběr nutno dohodnout předem)! Naše lahve měníme za plné. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Přenosné hasicí přístroje.


Pojízdné hasicí přístroje. Automatické hasicí přístroje a prostředky. Další hasicí prostředky. Příslušenství pro hasicí.


Lahve zasíláme výhradně společností FOFR CZ, která tuto službu umožňuje za splnění zákonem daných podmínek. Požadavky na přepravu jinou přepravu nemohou být. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dále zajišťujeme periodické zkoušky lahví na CO, přestavby a prodej nových lahví na CO2.


Používá se ke sváření v ochranné atmosféře.

Pro výrobu perlivé vody. Z legislativních důvodů není možné tlakové láhve, zvláště pak ty určené k potravinářským účelům, prodávat. Láhve procházejí pravidelnou revizí a před doplněním jsou čištěny.


Cena je za měsíční pronájem láhve, kterou pak u nás jen měníte prázdnou za plnou. Znovuplnitelná láhev s praktickým madlem pro nošení. Celkem k prodeji kusy. Lahev COnaplněná kg CO2.


Do klasického litrového hasícího přístroje, vám v plnírně natankují kg kapalného CO2. Z jednoho kg kapalného COse uvolní cca 5litrů plynného CO2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky