pátek 20. března 2015

Škrabka na zeleninu julienne

Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod.


Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vynikajúca pre prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, celeru, bielej reďkovky, zemiakov apod.

Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát. Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za. Mrkvu uchopte za širší koniec, vložte.


Se správnou škrabkou nebudou mít slupky šanci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Jsme každoročními návštěvníky největšího evropského veletrhu s domácími potřebami, kde pro vás vybíráme kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. J-STAR - Victorinox ( Škrabka na julienne J-STAR - Victorinox) Škrabka na brambory Victorinox na jemné proužky julienne.


Vhodné na brambory, zeleninu , ovoce apod. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční myt. Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete.


Kvalitní a cenově výhodná škrabka na zeleninu s příčnou, speciálně tvarovanou, nerezovou čepelí, s rukojetí vyrobenou z vysoce kvalitního plastu. Tato škrabka vám snadno vykouzlí z různých druhů ovoce a zeleniny úhledné nudličky. WMF Výkyvná škrabka na zeleninu Profi Plus. Cromarganové nerezové oceli. Ideální k oškrábání brambor a chřestu, okurku, mrkve, ale i další zeleniny s mimimální šlupkou.


BRILANZ Brillante Škrabka na brambory a zeleninu. Victorinox jsou tak ostré, funkční a oblíbené, že málokdo lamentuje nad tím, že jsou o nějakou tu desetikorunu dražší, než kuchyňské pomůcky od čínských výrobců. Rotační škrabka a kráječ 4vna zeleninu. Praktická a pohodlná pomůcka na loupání a krájení ovoce a zeleniny, je to snadné, rychlé a bez práce.


Je to pravý základ každé moderní kuchyně. Vám usnadní práci se zeleninou a ovocem.

SUNCRAFT skvěle padnou do ruky a jejich ostré čepele bez problému oškrábou jakoukoliv zeleninu , ovoce a brambory. Loupací nože SUNCRAFT díky speciálně tvarované čepeli výborně a tence oloupou ovoce i zeleninu. Vďaka ostrej čepeli a malej medzere medzi čepeľou a vodiacou lištou budú lúpané plátky veľmi tenké. VICTORINOX škrabka na zemiaky 7. Díky úchytu na konci rukojeti lze škrabku pověsit.


Lze ji mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Ideální na zdobení salátů a polévek a také orientální kuchyně. Extra robustní škrabka s příčnou zoubkatou čepelí pro vytváření nudliček vhodných k dekorování pokrmů. Lze použít na zeleninu i ovoce.


Jednoduché používanie ku zeleninám alebo k ovociam. Julienne , trojčeplová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky