pondělí 23. března 2015

Kráječ chleba ruční

Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Ruční kráječ chleba za 9Kč. V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni. Jedním z neocenitelných pomocníků jsou i kráječe potravin a chleba.


Nakrájíte s nimi totiž skutečně všechno, aniž byste se báli o své prsty. Kráječ chleba , sýrů a salámů.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Prodám retro (starožitný) socialistický ruční kráječ na chleba s umakartovou deskou.


Pochází nejspíše že 70. Stav viz foto, je funkční, pouze nečisťěn. Stylový doplněk původně pocházející z panelákové kuchyně.


Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii. Lodos ruční kráječ na chleba Trend zelený.

Hodnocení produktu:. Tefal ruční sekáček 5sec c. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např. Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo. Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm.


Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku. Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu. Potraviny tak nakrájíte rychle a souměrně, jako od profesionála.


Před samotným vložením oloupaného česneku do kráječe je dobré překrojit česnek na polovinu, nerezové nože. Krásné krajíce chleba zvládnete snadno i bez použití elektřiny. Tloušťka je nastavitelná, ostrá nerezová čepel zajištuje rovný řez. Další použité materiály: ocel. Pečení chleba Vánoční pečení, vykrajovačky Marcipán.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Popis: Prodám ruční kráječ na chleba , salám atd. Přítlačná krytka pro bezpečné krájení.


Sklápěcí opěrná plocha pro lepší skladování.

Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Poslední nákup před minutami. TESCOMA kráječ na jablka DELÍCIA, s ochranným krytem. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení. Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle vašich požadavků.


Extra ostrý kulatý nůž se speciálním vlněním je vyroben v Solingenu. Funguje přesně a rychle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky