středa 11. března 2015

Napařovací vějíř

Je určen do hrnců a kastrolů všech běžných velikostí na vaření, ohřívání potravin,. Vynikající pro vaření a ohřívání pokrmů v páře v nádobách o průměru až cm. Nakupte nejlevněji přes Heureku.


Pařák k napařování zeleniny a knedlíků, samonastavovací velikost pro kompaktní skladování, velký objem při plném otevření, chránič prstů, odolný a trvanlivý produkt z vysoce kvalitních materiálů pro dlouhodobou funkčnost, intenzivní laboratorní testování před uvedením na trh, vysoce kvalitní tepelně odolné materiály, které dokáží odolat teplotám až 230. Potraviny po uvaření lehce vyberete z hrnce. Vhodný do myčky na nádobí.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vhodný pro vaření či ohřívání v páře nejen knedlíků, ale i různých. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet.


Tento produkt je Vyprodáno. Minimální objednávka je ks. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma napařovací vějíř.

Ušetříte tak čas i peníze. Vějíř se snadno sestavuje a je skladný. Klíčové vlastnostiPraktický pomocník. De Gusto silikonový napařovací vějíř cm. Odkaz s novým heslem odeslán.


Pro změnu hesla prosím klikněte na změnit heslo v e-mailu, který jsme Vám zaslali. Průměr parního vějíře 23cm. Slouží k vaření a napařování pokrmů v páře.


Napařovač by neměl chybět v žádné kuchyni. Ideální na paření buchet, knedlíků ale i ryb a z. Proč si vyberete spíše parník než žehličku? Broušení nožů a nůžek, pil. Chcete doručit zboží do Česka? Tescoma napařovací vějíř PRESTO ø cm.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. TESCOMA napařovací vějíř PRESTO ø cm. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Principy ochrany soukromí na Košík. Sítko na čaj s řetízkem P. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky