čtvrtek 12. března 2015

Automatická dvířka kurníku

Pokud hledáte takové zařízení podívejte se na podrobnější parametry o něm. Chickdoor jsou automatická kurníková dvířka, která zcela sama ráno otevírají a večer zavírají vchod pro drůbež v kurníku. Pomáhají ji tak chránit před nočními predátory, jako jsou kuny a lišky, a zároveň Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic. Usnadněte si péči o drůbež v kurníku a pořiďte si automatická dvířka s navijákem a senzorem stmívání.


Už žádné brzké vstávání a hlídání času. A pokud ještě žádný kurník nemáte, tak u nás ho taky seženete. A nezapomeňte, že pokud si u nás objednáte kurník a automatická dvířka ke kurníku, dostanete super dárek.


PRODEJ POZASTAVEN DO KONCE DUBNA ! Strojek pro dvířka do kurníku, řízená mikroprocesorem Už nebudete muset běhat v pět hodin ráno v pyžamu pouštět slepičky. AUTOMATICKÁ DVÍŘKA DO KURNÍKU Zařízení, které v závislosti na denním jasu zavírá nebo otevírá otvor pro procházení drůbeže Musíte každé ráno pouštět vaše sle. Zakupte si kvalitní automatická dvířka na Váš kurník.


Dvířka namontovaná na kurníku tak pomáhají chránit drůbež před nočními predátory jako jsou kuny nebo lišky. Tato speciální dvířka nemá šanci překonat žádný nenechavý nájezdník ze zvířecí říše. Lasičky, lišky, krysy, hadi, kuny nemají šanci. Nezapomínejte na lidské nenechavce, těm lov automatická dvířka nepřekazí. Proto na vchod do kurníku dejte visací zámek jako pojistku.


Elektrická dvířka do kurníku , automatický otevírač, automatické otvírače, ovládání dvířek, automatické otevírání a zavírání, automatika zavírání kurníku , večerní zavírání, automatická dvířka. Proč mít automatická dvířka ke kurníku ? Automatické zavírání kurníku , el. Důvodů, proč by chovatel slepic ale i jiné drůbeže měl mít u kurníku nebo husníku zabudovaná automatická dvířka je hned několik. Dvířka nejenže ochrání drůbež před hrozícím nebezpečím hlavně v noci, ale také umožní zvířatům volný.


Systém automatický pro otevírání a zavírání kurníku KERBL. Tak to já, bohudík, nekontroluji. Ale když náhodou zavítám k večeru ke slepicím, tak některé už jsou v kurníku a některé ještě venku hrabou a dvířka jsou otevřená. Myslím, že tak nějak po hod.


Záleží také na tom, jak máte postavený kurník. Na jakou světovou stranu, zda je před ním nějaká stavba, nebo. Slouží k ochraně drůbeže a ptactva před predátory.


Zabraňují vniknutí predátora do kurníku v nočních hodinách. Patentovaná technologie. Nenechte se připravit o svoje slepičky liškou či lasičkou. Zařízení běží na bezpečném napětí - napájení 4x AA baterie.


Srovnání cen automatická zavírací dvířka ke kurníku. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Zámek na automatická dvířka kurníku KERBL.


Zámek k automatickým dvířkám kurníku – automatická ochrana drůbeže proti predátorům. Po uzavření dvířek jsou automaticky vysunuty boční západky, které zabrání otevření dvířek. Soumrakový senzor je nutné dobře naistalovat tak, aby nedocházelo ke stínění senzoru.


Z tohoto důvodu by před kurníkem měly být alespoň metry volného prostoru. Senzor rozpozná potřebnou intenzitu světla na zavření kurníku při. Díky automatickým dvířkům již nikdy nezapomente zavřít či otevřít kurník.


Chápeme odpovědnost za to, aby naše drůběž byla bezpečná před predátory a šťastná, ale víme také, že otevření a zavření dvířek kurníku může být během různých hodin nepraktické a otravné, když je deštivo nebo mrazivé dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky