pátek 20. března 2015

Polštářek pod prstýnky

Polštářek pod prstýnky

Svatební polštářky pod prstýnky jsou velmi pěkným doplňkem na obřadu, který lze ladit v barvě a dekoru svatby. Většina našich polštářku obsahuje místo, do kterého prstýnky vložíte a nemusíte je tak připevňovat na špendlíky. Prstýnky se nesluší jen tak položit na stoleček, nebo nechat v kapse.


Měly by spočívat na něčem, co odpovídá jejich významu. Vhodnou podložku pod prstýnky můžete vybírat hned z několika „konstrukcí“. Polštářek na prstýnky může mít mnoho provedení a podob. Používáme cookies, abychom Vám zajistil nejlepší možnou službu.


Tím, že pokračujete v návštěvě naší stránky, souhlasíte s našimi podmínkami užívání cookies. Přijmout a zavřít × Click here for COVID. Jsou součástí dekorací svatebního obřadního místa. Obřadní místa většinou dávají k dispozici pouze misky a talířky, pořiďte si proto krásné svatební polštářky pod snubní prsteny!


Polštářek pod prstýnky

Modrý polštářek pod prstýnky s jutovou mašličkou zdarma pro všechny objednávky. Pokud o polštářek máte zájem napište POLŠTÁŘEK do poznámky k objednávce a my Vám ho přibalíme. Platí do rozdání zásob. Nazdobené polštářky pod snubní prstýnky jsou elegantním doplňkem na svatební obřad.


Součástí polštářku jsou špendlíky s hlavičkou ve tvaru srdíčka na uchycení prstýnku. U některých barev lze špendlíky doladit k vybranému odstínu, jinak dávám bílé. Pořiďte si polštářek pod prstýnky v barevné variantě Vaší svatby nebo jen bílý.


Polštářek pod prstýnky

Slouží jako náhrada tácků na kterém přináší prstýnky na úřadě. Zůstane Vám krásná památka na Váš DEN. Prvotřídní kvalita, jedinečné originální vzory naší značky.


Luxusní bílý saténový polštářek pod snubní prstýnky s velmi jednoduchou a něžnou dekorací v podobě zlaté stuhy a hnědé stuhy doplněno růžičkami. Rozměry polštářku 20xcm. Ve stejném stylu máme i skleničky k přípitku a svatební knihu hostů.


Polštářek pod prstýnky

Nezbytný doplněk pro den je polštářek pod prstýnky , sladěný s Vaší oblíbenou barvou, kyticí nevěsty či barvou celé svatby. Balení obsahuje také špendlíky pro připevnění prstýnků. Svatební saténový bílý polštářek pod snubní prstýnky zdobený oválnou štrasovou brožičkou na organzovém podkladu. Svatební polštářek je vnímán jako symbol útulného domova, jejž si novomanželé dnem sňatku počínají budovat.


Je hezké, když novomanželům prstýnky na svatebním polštářku přinese malá družička. Bílý polštářek pod prstýnky s malinovou květinkou NOVÉ ZBO ŽÍ 1Kč. Doplňky pro nevěstu i pro družičku, svatební bublifuky, polštářky na prstýnky , svatební podvazky, knihy, truhly, klece a boxy na peníze, svatební vývazky, ozdoby do vlasů, perličky pro vaši dokonalou svatbu.


Buďte originální a půjčte si svatební polštářky pod prstýnky. Už nemusíte hledat žádný návod jak vyrobit svatební polštářek , můžete si jej snadno půjčit zde. Nabízíme Vám několik desítek druhů polštářků pod prstýnky , které jsou zdobené jemněji nebo naopak mají bohaté zdobení. Snubní prsteny na polštářky můžete upevnit pomocí dekoračních špendlíků.


Polštářky pod snubní prsteny jsou velkým trendem. V barvě ivory je dodací lhůta dní. Barva bílá nebo ivory (smetanová). Kč 19Kč Do dnů ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky