čtvrtek 19. března 2015

Polystyrenové bedny

Provoz výdejních míst Geis Point je zastaven z důvodu nařízení vlády ČR. Nyní není možné zásilku přesměrovat na výdejní místo ! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vím, že se tam používají i tyto ale když je porovnáš s těmi, který třeba přiletěly jako obal přes oceán tak by sis tyhle asi nevybral.

Prodám nové nepoužité polystyrenové bedny ,vzorek odzkoušený na cestě z Bakkanu-výsledek nad očekávání. Vnější rozměr(šxdxv)je 48x58x50. Vnitřní rozměr(šxdxv)je 38x48x40. Všechny bedny jsou ještě zabalené v papírových krabicích. Vlkous napsal: Já bych rád sehnal bedny stejných rozměrů, jaké jsme kdysi kupovali v Norsku – výška s víkem 240x šíře 400x délka 800.


Když takovéto bedny vidí Norští celníci, v adekvátním množství k počtu lidí, tak nedělají žádné problémy. Termoboxy z pěnového polystyrenu mají výborné tepelně izolační vlastnosti, díky kterým jsou vhodné do potravinářského a chladírenského průmyslu, ale také pro dlouhé cestování autem. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám 1mpolystyrenové drti na zateplení stropu půdy nebo podlahy. Jedná se o nový nepoužitý materiál, který jsem nevyužil na stavbě. Baleno v pytlích po půl kubíku, celkem pytlů. Výběr kvalitních termoboxů z pěnového polystyrenu.


Vynikající pro uchování teploty potravin při přepravě a krátkodobém skladování. Box je uzavíratelný rovným víkem se zapuštěným zámkem k. Termoboxy jsou v podstatě polystyrenové krabice, které vynikají svými termoizolačními schopnostmi. Díky tomu je možné potraviny a nápoje přepravovat bez obav i na delší vzdálenosti (např. pokud jedete autem k moři). Využít je lze nejen na udržení potravin v chladu, ale naopak také pro čerstvě uvařené potraviny. Polymerací styrenu vzniká polystyren, hojně využívaný jako cenově dostupná a účinná tepelná izolace pro zateplení domů, fasá do podlahy, soklu, nebo nad střešní krokve.


Naší specializací jsou přepravní termo boxy z polystyrenu, polystyrenové dekorace a aranžérské korpusy. Dodáváme polystyrenové hlavy , fixace a obalovou techniku. Pro stavební izolace poskytujeme také klasické desky z extrudovaného a expandovaného polystyrenu , případně izolační drť a napěněné kuličky. Existuje spousta obalových materiálů. Jedním z moderních a stále častěji využívaných jsou polystyrenové obaly.


N NabízíProdám sonar HUMMINBIRD 7s přislušenstvím. Dva stojánky, dvě sondy, krytka stojánku, rychlostní čidlo a GPS modul, sonda a rychlostní čidlo jsou na magnetickém držáku ( jeden kus se lepí k lodi či k zrcadlu člunu) druhý kus se k němu pak jen přicvakne, je to velmi rychlá, jednoduchá montáž.

Polystyrenové obaly na potraviny. ERLENBACH, dále výrobou dekorativních výlisků, přepravních boxů apod. Uzavíratelné plastové bedny na nářadí, zakrývací plachty na dřevo, stínící sítě na ploty, přepravky na ovoce a zeleninu, plastové sudy na dešťovou vodu, dřevěné boxy, palety a mnoho dalšího. Přepravní polystyrenové boxy s víkem různých velikostí. To vše za bezkonkurenční ceny s možností nákupu většího množství se zajímavou slevou.


Navíc máte v rámci České.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky