pondělí 2. března 2015

Sítko na pánev

Ochranné síto na pánev o průměru cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Zamezí stříkání oleje mimo pánev , průměry 1 a cm. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH. Ihned na Mělníku - otevírac.


Pro snadnou manipulaci je opatřeno madlem. Pařák vložíte do hrnce naplněného mírně vodou a na něj můžete dát ohřát knedlíky nebo uvařit zeleninu. Pára zajistí, že si zelenina zachová všechny cenné látky a knedlíky budou nadýchané.


Napařovací vložka do hrnce se hodí také na vaření chřestu či ohřev pokrmů.

Univerzální cedník na pánev. Rozšiřitelný cedník se hodí do většiny velikostí hrnců, pánví nebo misek. Poklice na pánev - ochranné sítko zabraňuje rozstřikování oleje při smažení. Můžete ji použít také jako sítko na slití oleje. Dobře ochraní sporák a jeho okolí proti znečištění při prudkém smažení, rovněž jej lze použít jako cedící síto nebo jako podložka pod horké pánve či hrnce.


Síta na mouku, síta na halušky, koření a další druhy potravin a surovin si můžete vybrat v této části. Všechna síta jsou vyrobena z velmi kvalitních materiálů, které mají dlouhou životnost a velmi snadno se udržují. Jejich tvar i vzhled jsou maximálně funkční a přesně odpovídají způsobu použití.


Síto ochranné na pánev cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma sítko na pánev.


Ušetříte tak čas i peníze. Vynikající pro vyluhování sypaných a bylinkových čajů. Koupilo si 1zákazníků za Kč. Hlídat podobné - Vyprodáno.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli. Silikonové sítko díky svému velkému průměru můžete při vaření použít na všechny pánve.

Sítko na pánev Toro za akční ceny #128176;. Silikonové ochranné síto na pánev s nerezovým držadlem CULINARIA re průměr cm. Silikon je velmi populární materiál, který pro své jedinečné vlastnosti. Ať sáhnete po hladké nebo polohrubé, vždy by měla být prosátá přes jemné sítko. Předejdete tak tvoření hrudek.


Pokud i přes to má připravené těsto hrudky, proceďte je přes sítko. Do palačinkového těsta netřeba přidávat cukr. Při smažení by zbytečně zkaramelizoval a těsto se poté přilepuje na pánev. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní Nově můžete platit Twist.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky