úterý 3. března 2015

Plynové plotýnky

Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Zapojení plynové varné desky. Odborné zapojení sporáku a trouby na plyn je navíc podmínkou uznání záruky v případě závady.


Pokud zvolíte montáž plynové varné desky svépomocí, se zárukou od prodejce nemůžete počítat. Mezi přednosti plynových varných desek patří jejich jednoduché ovládání a snadná regulace výkonu.

Plynové varné desky – vaření rychle a snadno. Při jejich používání vás nečekají žádné složité předvolby a nastavování. Vybraný hořák pouze zapnete otočením kolečka regulujícího výkon.


Alternativou elektrických varných desek jsou plynové plotýnky , které lze pořídit jak u volně stojícího sporáku, tak u toho vestavěného. Jejich výhodou může být do značné míry nižší pořizovací cena. S tím mnohdy souvisí také i menší provozní náklady a dosažení okamžitého ohřevu. Pro přípa že byste neměli k dispozici přípojku zemního plynu, disponují některé plynové desky speciálními tryskami pro připojení propanbutanové lahve. Pro milovníky plynové klasiky má MORA připravenou nabídku plynových varných desek s povrchem z elegantního tvrzeného skla a dvojdílnou litinovou mřížkou.


Mimo tento designový skvost si můžete vybrat z plynových varných desek také v dalších provedeních, šířkách, barvách i typů hran.

Sety vestavné trouby a varné desky skladem. WHIRLPOOL, BEKO, ELECTROLUX a dalších. Poklop – Na hořáky existují poklopy, kterými je můžete v případě, že plotýnky momentálně nepoužíváte, přikrýt a vznikne vám tak další odkládací prostor. Displej a časovač – U elektrických sporáků je displej a časovač prakticky samozřejmostí, pro plynové to ovšem neplatí. Přesto je vždy výhodou, když.


Litinová plotýnka na plynový sporák Vám zajistí lepší rozptyl tepla z plamene a při vaření v tenkostěnném nádobí nedochází k připalování jídla ke dnu, jelikož plotýnka zamezí působení přímého žáru plamene. Vybírejte si Varné desky plynové podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. S inovativní funkcí fryingSensor Plus je vaření jednodušší, zelenina zůstává křupavá a ryby a maso se vždy správně propečou. Stačí si zvolit program, který preferujete, vyčkat na akustický signál, přidat na pánev olej a pak smažit při ideální teplotě, kterou kontroluje funkce fryingSensor Plus. Po vypnutí zůstává svítit kontrolka konkrétní plotýnky do okamžiku bezpečného zchladnutí, což minimalizuje riziko popálenin.


Vývojem si prošly také plynové varné desky, které jsou stále velmi oblíbenou volbou na vaření jídla, mimo jiné díky pořizovací ceně. Litinová plotýnka na plyn prům. Modernizace se projevila. Vaší kuchyně Vhodná na plynové sporáky. Litinová deska se používá na plynový sporák k rozvádění plamenů a zamezení přímého žáru z plamenů do dna nádoby a tím omezuje připálení pokrmů hlavně pokud se vaří v tenkostěných nádobách.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plotýnky a mřížky na sporák Nabízíme kvalitní nerezové mřížky a rozptylovače na sporák , které vydrží dlouho sloužit a neprlopálí se.

Rozptylovače plamene využijete pro rovnoměrný ohřev hrnců a jiného nádobí (zejméná skleněné nádoby rozptylovače vyžadují). Zájmem výrobců a prodejců je zákazníkům ukázat nejen výhody funkčnosti těchto spotřebičů, ale i nové designové možnosti, které se dají zakomponovat opravdu do každé kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky