středa 4. března 2015

Háčky na ručníky

Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky , abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Vybírejte z naší nabídky. Když nepotřebujete mít všechny ručníky na jednom místě, ale rádi byste si je pověsili tam, kde je potřebujete, jistě přijdou vhod doplňkové koupelnové lepicí háčky.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.

Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.


DRŽÁK NA RUČNÍKY – KAŽDÁ KOUPELNA HO POTŘEBUJE Různé držáky a háčky do koupelny se hodí vždy. Ať už na ručníky nebo třeba na župany. Držáky a háčky do koupelny většinou pořizujeme primárně kvůli ručníkům, aby byly po ruce a dobře schly.

Držáky a háčky na ručníky Držáky ručníků vybírejte především podle vzhledu, rozměrů a způsobu využití – na jeden ručník, na více ručníků nebo na osušky. Máme pro vás různé typy, například jednoduchý, kruhový, otočný, tříramenný, čtyřramenná apod. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny.


Háčky a věšáky využijete ve vaší koupelně k pověšení ručníků, osušek a županů. Háčky nemusí být umístěny pouze vedle umyvadla - své praktické využití najdou háčky také vedle sprchového koutu a dveří. Oblíbené je umístění háčků v koupelnách i na vstupní dveře do koupelny a na koupelnových radiátorech.


Nástěnné háčky a věšáky do interiéru. Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů. Velmi zajímavým designovým doplňkem ve vaší koupelně se ale stane držák na ručníky v dřevěném provedení nebo v imitaci přírodních materiálů.


Kdo by si nechtěl do koupelny přinést trochu. Háčky se také hojně využívají pro sušení ručníků, avšak pro dokonalé usušení ručníků raději použijte držáky či sušáky na ručníky , odvedou svou práci mnohem efektivněji. Nebojte se, že háčky od nás vám v koupelně zreziví, všechny jsou totiž vyrobené z nekorodujícího materiálu, jako je mosaz či měď. Jednoháček, jednoduché věšáky na klíče, utěrky, ručníky.


Nabízíme v různých barvách, v moderní úpravě chrom, mosaz, ale i rustikální pro chalupy, chaty. Díky nim budete mít kuchyňské potřeby na dosah ruky.

Všechny pomocníky jednoduše připevníte bez vrtání, a to na jakýkoliv povrch. Naše věšáky a kruhové držáky na ručníky s krásným designem jsou zárukou dlouhodobého připevnění a zajímavého vzhledu. Koupelnové věšáky a tyče na ručníky jsou našimi každodenními společníky.


Připevněte si věšáky na ručníky na zeď a odhalte nekonečné množství možností pro svou koupelnu. Aby vaše ručníky nemusely věšet kariéru na hřebík, pověste je na háček nebo elegantní držák. Budou vám pak po ruce vždy, když je budete potřebovat. Kromě umístění textilu se dá v koupelně pomocí háčků a různých poliček šikovně uklidit také mýdlo, mycí žínky a další nezbytnosti.


Dvouramenný věšák na ručníky. Tyto dva praktické háčky , vyrobené z robustního plastu, zaručují pořádek na koupelnovém radiátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky