úterý 3. března 2015

Forma na tabulkovou čokoládu

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Forma na tabulkovou čokoládu. Silikonová forma na čokoládu I LOVE CHOCOLATE - Silikomart Skladem Ks. Formy na čokoládu jsou dobrou pomůckou při pečení ale i při výrobě čokolády. S formou je výroba čokoládových dekorací a bonbonů velmi snadná.


Stačí nalít rozpuštěnou čokoládu do formy, nechat ztuhnout, a za pár chvil si můžete pochutnávat na lahodném dezertu.

Připravte si hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu. Výrobek, který se pyšní velikostí 12x25cm je teplotně vysoce odolný a lze ho upotřebit v rozsahu teplot od -60C° do 230C°. Profesionální provedení formy potěší mistry cukráře a také všechny, kteří rádi vytvářejí domácí sladkosti. Silikonové formy na čokoládu Silikomart všeobecně vynikají mimořádnou kvalitou. Tato forma není výjimkou a připravíme v ní malé čokoládové tabulky k přímé konzumaci, nebo k dozdobení různých dezertů a případně i dortů.


K naplnění celé formy budeme potřebovat g. Snadné vyklepnutí čokolády z formy. Velikost tabulky: 1x mm, výška mm. Vysoká kvalita forem značně usnadňuje výrobu a také docílíme vždy požadovaného tvaru.

Formu lze snadno čistit, a je určena jak pro profesionální cukráře a pekaře, ale i do domácností. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Formu môžete ľahko čistiť, a je určená ako pre profesionálnych cukrárov a. Momentálně nedostupné 38Kč včetně DPH.


Na obalech by mělo být na první pohled poznat, že pocházejí od stejného výrobce - stylově jednotné. Na přední straně: by mělo být logo , Criollo (pouze pro vaši informaci to je odruda kakaa), Peru (pouze pro vaši informaci země původu), příslušný údaj nebo Raw. Vynikající pro přípravu originálních čokoládových bonbonů a řady dalších pochoutek v domácnosti i profesionální gastronomii. Vyrobeno z prvotřídního pružného.


Hořkou čokoládu rozpustíme s máslem nebo Omegou. Do obdélníčků silikonové formy na tabulkovou čokoládu nalijeme lžičkou trochu bílé čokolády s kokosem, formu uložíme do chladničky a necháme čokoládu ztuhnout. Potom rovnoměrně rozetřeme po celé ploše teplou mléčnou čokoládu s mandlemi a opět necháme ztuhnout. POPIS Formičky na pralinky z kolekce Pâtisserie od výrobce Kaiser jsou vyrobeny z kvalitního hliníku.


V balení je formiček o průměru cm. Tyto malé formy na pralinky jsou flexibilní, snadno se plní a vyklápějí. Není možné formičky mýt v myčce na nádobí.


Doporučujeme pouze ruční mytí. Pokud nechcete kupovat kilové balení, ale hledáte relativně kvalitní malé balení, pak doporučuju koupit tabulkovou čokoládu s obsahem kakaa a více.

Těch je na tento účel vcelku dostatečných a při rozpouštění už pak nic nepřidávat, žádný tuk ani nic jiného. Svého času mívali -ní tabulky se značkou. Holt to dělám v malém množství, tak jsem použila tabulkovou čokoládu. Když jsem koukala na prodávané množství čokolády pro profesionály, tak bych to nespotřebovala a tak jsem zvolila tuhle taktiku, asi to nebylo přesně ono :) jj jedině vymýt teplou vodou, ale co příště, no. Směs vlijeme do suché silikonové formy na tabulkovou čokoládu , rozetřeme a formou několikrát bouchneme o pracovní desku stolu, abychom neměli vzduchové bublinky.


Shora do čokolády zamáčkneme jeden perníkový medový plát a čokoládu necháme ztuhnout. Chcete vědět, zda je cena 39€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Dobrý den :-) předem děkuji za pochvalu, jsem ráda, že se blog líbí :-) mám tyčový mixér od zn. Dost často pracuji s čokoládou a tento hrnec je při jejím rozpouštění naprosto nenahraditelný.


Využijí ho všichni, kteří si doma připravují např. Samozřejmě, že se hodí i na přípravu různých polev. Při rozpouštění čokolády vlévám do.


Protože forma je chladnější než čokoláda, začne tuhnout a vy můžete téměř okamžitě otočit formu vzhůru nohama a nechat všechnu čokoládu vytéct. Jedním až dvěma tahy seškrábněte čokoládu z vršku formy (lepší jsou velké kovové karty) a nechte zatuhnout cca minut. Nepřilnavá vrstva zajišťuje pohodlné vyklopení a snadné čištění.


Nevhodná do myčky na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky