pondělí 30. března 2015

Konvička na mléko nerez

Konvička na mléko nerez

Konvice na mléko nerez l. Rozměry: objem l, pr. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předpokládaná dostupnost na prodejná. Nerezová konvička na mléko.


Ideální pro našlehání mléka na domácích kávovarech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lehce zaoblený tvar usnadňuje šlehání i regulaci proudu našlehaného mléka a ergo. A jak jinak si takové mléko připravit než v kvalitní nerezové konvičce. Vyrobena z nerez oceli o tloušťce mm.


Takzvaná lattiera pro šlehání mléka by vám rozhodně neměla chybět. Snadná údržba a příznivá cena. Stylová konvička vyrobená z nerezové oceli je jednoplášťová a velmi dobře se udržuje. Zároveň ji nabízíme za příznivou cenu.


Kafone je česká značka, ktorá ponúka neustále široký sortiment káv, ktoré má vždy na sklade a pripravené k expedícii. Kafone patrí rodinnej spoločnosti GOOD BRANDS s. Brna sa rýchlo rozšírila aj na európske trhy. Kladie dôraz na kvalitu a prináša vždy vynikajúce kávy s vysokým dátumom exspirácie. Chcete si připravit lahodnou kávu s mlékem?


Konvička na mléko nerez

V tom případě by vám neměla. Luxusní konvička na mléko. Přemýšleli jste někdy o tom, že čerstvě nadojené mléko by bylo do vaší kávy lepší, než to krabicové?


Pomůžeme vám trošku váše přání vyplnit. Z této konvičky na mléko si můžete nadojit lahodné mléko při vaší snídnani či popolední kávě. Pohodlně ho tak přenesete domů. Můžete přenášet také polévku, sbírat borůvky, rybíz.


Konvička na mléko nerez

Materiál: nerezová ocel. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. V naší nabídce najdete nejenom klasické konve na mléko , ale i dojící konve, konvice na mléko nerezové (antikorové), konve na mléko umělohmotné (plastové) i konve na mléko hliníkové.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nacházíte se: Dojení Konve a víka, nerez , plast. Dá se použít i na borůvky nebo jiné tekutiny. BaristaCo konvička na mléko nerez 350ml.


Dodejte vaší odpolední kávě styl. Tato nápaditá konvička na mléko je vyrobená z dvojítého skla a po naplnění uvnitř konvčky uvidíte bílé vemeno z mléka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky