čtvrtek 26. března 2015

Kuchyňské váhy retro

Kuchyňské váhy retro

Hledat text Cena 3- 9Kč. Retro kuchyňské váhy Nalezli jsme Retro kuchyňské váhy ve více internetových obchodech za cenu již od 419Kč. Oblíbeným produktem je Modrá kuchyňská digitální váha Premier Housewares Zing za 419Kč a Fialová kuchyňská digitální váha Premier Housewares Zing za 419Kč.


Moderní jsou retro váhy , které z vás dýchnou nostalgií. Tyto váhy jsou vyrobeny v kombinaci kovu a nerezu. Jedná se o mechanické kuchyňské váhy.


S jejich pomocí zvážíte ovoce, zeleninu i sypké potraviny. Váhy do kuchyně - u nás najdete jak klasické mechanické, tak i digitální kuchyňské váhy. Vyberte si retro styl s miskami, nebo přesnou digitální váhu na stěnu.


Retro - Vintage blog Auto - moto retro vintage Dom a záhrada v štýle retro Elektronika a spotrebiče retro Móda v retro. Kuchynské váhy Retro - Vintage. Nutriční váha Eta Nutri Vital zváží hmotnost potravin a surovin a zároveň spočítá jejich nutriční hodnoty.


Retro váha s nerezovou miskou a váživostí kg. U každé suroviny ze seznamu více jak 4položek vám zobrazí obsah bílkovin, tuku, sacharidů, vlákniny, soli a energetickou hodnotu. Náš výběr kuchyňských vah si navíc zamilujete pro jejich retro design, který vaši kuchyni i stylově doladí. Prohlédněte si kuchyňské váhy z retro stylu, které jsme pro vás vybrali na českém internetu.


Kuchyňské váhy retro

Jde zejména o retro kuchyňské váhy značek Leifheit, Soehnle, nebo Küchenprofi. Stylové retro kuchyňské váhy. Mezi takové se řadí například retro kuchyňské váhy. Přídomek retro nemají kvůli svému zastaralému mechanismu, ale vzhledu. Ten v tomto případě odkazuje na léta dávno minulá, což není vždy špatně a mnoho lidí to naopak oceňuje.


Při výběru kuchyňské váhy sáhněte po modelech s retro nádychem. Možná ji najdete v kuchyni vaší maminky. Popis: Prodám retro váhy.


Kuchyňské váhy retro

Spojují dvě funkce - z jedné strany jsou ručičkové hodiny, z druhé pak kuchyňská váha s měrnou kapacitou Kg. Mechanické a retro kuchyňské váhy směle konkurují váhám digitálním. Digitální, mechanické, stolní i závěsné kuchyňské váhy jsou v této části naší nabídky. Můžete vybírat z mnoha klasických i zajímavých a elegantních moderních tvarů i různých velikostí, použitá digitální technologie je zárukou přesnosti a jednoduchosti. Zde najdete tisíce fotografií pro inspiraci v bydlení.


V současné době není možná platba dobírkou, bude možná opět po skončení epidemie! Mohou být v elegantním minimalistickém stylu, kdy váhu tvoří jen nerezová nebo skleněná deska, nebo naopak v nápadném retro stylu s výrazným číselníkem. Vyhledávač kuchyňského vybavení InHaus. Nalezli jsme Vintage kuchyňské váhy ve více internetových obchodech za cenu již od 609Kč. RETRO KUCHYŃSKÁ VÁHA výrobce KOVOZÁVODY SEMILY,váživost do 5kg.


Doba dodání (od obdržení platby). MOSAZNÉ MISKY NA KUCHYŇSKÉ VÁHY - Pár - 3kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky