středa 18. března 2015

Olivový olej 5l

Pochází od rodinné firmy s tradicí výroby olivového ol. Maximálna prípustná úroveň kyslosti extra panenského olivového oleja je. Olej ELAIAN je bez cholesterolu, olivy sú pestované tradičným spôsobom bez nebezpečných postrekov.


Maximální přípustná úroveň kyselosti extra panenského olivového oleje je. Jemný olej s ovocným aromatem a příchutí po mandlích.

Barva nazelenalá, v chuti listové tóny. Země původu Španělsko Výborný panenský olivový olej , lisovaný za studena. Je vhodný zejména pro studenou kuchyni nebo pro přípravu rozmanitých čerstvýc. Najvyššia kvalita olivového oleja sa označuje ako extra panenský olivový olej , ktorý vzniká prvým mechanickým lisovaním olív za studena, čím je zachovaných najviac vitamínov a ďalších cenných látok. Zlato zelený klenot z istrijské olivy.


Získaný lisováním za studena s až max. S vysokým obsahem výživných látek a aroma. Olivový olej sa delí do šiestich základných skupín podľa kvality.

Zpracování oliv z našich. ELAIAN je exkluzivní extra panenský olivový olej původem z řeckého regionu Achaia, vyráběný lisováním za studena z výběrových oliv odrůdy Koroneiki. Tento olivový olej je specifický svými silnými organoleptickými vlastnostmi: barva, chuť a aroma. Je skvelou voľbou pre studenú kuchyňu, šaláty či varenie. Extra virgin olivový olej 5L.


Oleje, ktoré spĺňajú aj tie najnáročnejšie kvalitatívne kritériá. Olivové oleje pochádzajú zo severnej časti Grécka, z oblasti Chalkidiki, ktorá je bohatá na minerály obsiahnuté v pôde, ktorej základ tvorí mramor. Oblasť je zároveň bohatá na vlhkosť získavanú z úžasnej polohy polostrova s vhodnými vzdušnými prúdeniami. Obsahuje vysoký podiel vitamínov, minerálov a antioxidantov.


Lisovaný za studena, z prvního lisu, pouze z oliv z oblasti Sitia, 1 odrůda Koroneiki. Tento extra panenský olivový olej je vyroben z odrůd Cornicabra, Arbequina a Picual. Získává se přímo z oliv a pouze mechanickými postupy, extrakcí za studena. Be oily je kvalitní olivový olej s kyselostí pod a výjimečnými organoleptickými vlastnostmi.


Díky své všestrannosti je ideální volbou pro různá použití jak v studené, tak i teplé kuchyni. Domácí olivový olej extra panenský 5L 1 extra panenský olivový olej z dalmácie. Nejvyšší kvalita olivového oleje se označuje jako extra panenský olivový olej , který vzniká prvním mechanickým lisováním oliv za studena, čímž je zachováno nejvíce vitamínů a dalších cenných látek.

Pokrutinový olivový olej vyrobený výhradně z olivových výlisků rafinací s přidáním extra panenského olivového oleje. Ideální na smažení a fritování. Tento olej má velmi vysoký bod přepálení (220°C) a i při zahřátí si zachovává veškeré zdravotní benefity olivového oleje.


Olivy na lisovanie sa trhajú pred konečným dozretím, kedy majú farbu zeleného baklažánu, pretože kvalita oleja je oveľa lepší, než olej z plne zrelých olív. Tento prvotřídní EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ pochází z kláštera AGIA TRIADA (Svatá Trojice) na Krétě. Druhy oliv Grossal (v menšině) a Blanqueta jsou specifické pro tuto zónu a námi nabízený olej je mix obou druhů. Limitovaná edícia od pána Kostasa Mitseasa z dedinky Velika na Peloponéze.


Vylisoval len tonu z týchto olív, čo je veľmi malá edícia. Lisuje pre seba a trošku ponúkol aj nám, aby ste mohli ochutnať pravý domáci olej z olív koroneiki. Olej je svieži, charizmatický a prevoňaný.


Výberová kvalita, lisovaný iba. Charakteristika: Prvotřídní olivový olej extra panenský (lisovaný za studena) byl vyrobený v rodinném vinařství Levante v Itálii. Je zabalen v PET kanystru.


Je vyráběn z prvního lisování a neprochází žádnou chemickou úpravou. ALFA extra panenský olivový olej l. Olej se lisuje bezprostředně po sběru oliv ještě tentýž den, čímž si o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky