středa 11. března 2015

Výrobník těstovin

Představujeme jednu z očekávaných NOVINEK nového katalogu PastArt VarMix CATALOGUE. PastArt plně automatický hnětač těsta a výrobník těstovin. Pro milovníky těstovin , pro. Výrobník těstovin TREBS.


S tímto výrobníkem těstovin. Těstoviny jako špagety, bucatini, fettuccine, tagliolini atd.

Pro řezání krátkých těstovin. VÝROBNÍK TĚSTOVIN Pasta Gusto se silným motorem, s automatickým mixováním, hnětením a vytlačováním těsta. Mixovací mísa pojme až 500g těsta.


Víko je opatřeno bezpečnostním uzávěrem. Obsahuje nástavců pro různé. Kryt šneku s kovovými prvky a kovovou spojkou. Příslušenství: různých matric pro.


Strojky na výrobu těstovin.

Zde nabízíme pomocníky, kteří Vám práci usnadní. Naleznete zde raznice na ravioli, síta, struhadla, válečky na spaghetti, odměrky a mnoho dalšího. Hygienický nerezový design pro snadnou údržbu.


Jednoduché na ovládání. Lidl nabízí v akci výrobník těstovin Silvercrest s osmi tvarujícími kotoučky na různé tvary nudlí. Pro výrobu tradičních těstovin.


Přístroj vyrábí čerstvé těstoviny v domácích podmínkách. V této kategorii naleznete stroje na výrobu čerstvých těstovin , ravioli. Podle parametrů jako je např. Nabízíme možnost dodání speciálních tvarů těstovin volbou vhodné šajby, matrice, razítka na ravioli. Elektrický výrobník těstovin (bílý) s nástavci a nádobou o objemu l, 1W.


Využijte jedinečnou příležitost, jak si namíchat těstoviny s vlastní příchutí. Stabilní a pevná konstrukce. Pak nemusíte, představujeme Vám ekonomický a kompaktní stroj na výrobu čerstvých těstovin Lillo Due od firmy Bottene. Nejprve se během minut těsto ve stroji uhněte a pak se stroj přepne již na samotnou výrobu těstovin. Ve standardu je výrobník dodáván se matricemi dle vašeho výběru - např.


Dopřejte si poctivé domácí nudle a další lahodné domácí těstoviny různých tvarů. Rozhodně ne s naším automatickým výrobníkem těstovin.

Stačí vložit přísady a stisknout tlačítko. Vybraným nástavcem vyrobíte požadované těstoviny. Praktické a snadné použití pro přípravu domácích. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze SENCOR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky