úterý 10. března 2015

Pultový mrazák za odvoz

Pračky - Myčky - Sušičky prádla - Sporáky klasické plotýnkové elektrické i se sklokeramickou deskou - Sklokeramické vestavné varné desky a trouby - Lednice chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové pultové i prosklené - GASTRO vybavení provozoven a jiné Čisté plně funkční přezkoušené zboží. My jsme ho měli na mošty. Normálně funguje, ale o spotřebě si neděláme iluze. Kupujeme nový, příčinu jsme nezjišťovali, třeba by šlo za pár korun opravit. Fotky můžu poslat mailem, neumím je zmenšit, aby se vešly sem.


Pultový mrazák za odvoz

Mrazák poštou neposílám ani nikam nenabližuju. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pultový mrazák si určitě najde své místo v malých domácnostech nebo na privátech. Kategorie Mrazáky - bazar.


Vybírejte z 3inzerátů. Daruji tuto lednici za odvoz. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Samostatné mrazničky LIEBHERR představují řešení pro ty, kteří potřebují větší prostor pro zamrazení potravin. Jedná se o spotřebiče s minimální potřebou údržby, které mohou být umístěny v závislosti na klimatické třídě i zcela mimo obvyklý kuchyňský prostor (například předsíň, technická místnost, garáž). K osobnímu odběru v Liberci.


Veškeré informace o produktu. Prodám plně funkční pultový mrazák zn. NA spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme.


Inzerát pultový mrazák v okrese Hlavní město Praha, cena zadarmo, od Alena Petýrková na Sbazar. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí. Celkový objem 3lObjem lednice 2lObjem mrazáku lHlučnost dBElektronické ovládání přez dotykový displejLed osvětleníAkumulační doba hod.


Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalup. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bílá barva, prosklená posuvná víka, kolečka, uvnitř vybaven košem. Technické detaily viz štítek na fotografii. TV thomson 85cm 100hz obraz v obraze a spousta dalších funkci. Bez setoboxu, ale se stolkem vyrobenym pro tuto TV.


Vysoka skřín - komoda za odvoz. Je opravdu dost vysoka 212cm, šířka 60cm, hloubka 35cm Dam tomu kdo si prijede, nebudu rezervovat tyden atp. Sháním větší pultový mrazák. See actions taken by the people who manage and post content.


Pultový mrazák za odvoz

Rozkládací pohovka Kika - Brno - Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat svůj obsah, analyzovat provoz, poskytovat inzerci a ochranu proti spamu, malwaru a neoprávněnému použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky