středa 4. března 2015

Silikonový váleček

Silikonový váleče na těsto je praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Navíce silikonový váleček vyniká snadnou úržbou - váleček je lehce udržovatelný. Nebudete potřebovat tolik mouky při vyvalování těsta. Příprava těsta před pečením bude tedy rychlejší a pohodlnější.


Rukojeti jsou ergonomické.

Snadno se udržuje, lze mýt v myčce. Neklouzavé rukojeti zajišťují pohodlný úchop. Dostaňte něco navíc než ostatní! Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách.


Kuchyňské válečky) Hodnocení produktu:. Vhodné nejen na potahovací hmotu, ale také na výrobu krajek a drapérie (textilní látky) na dortu. Váleček na marcipán se vzorem motýlka.


Použití: po vyválení potahovací hmoty hladkým válečkem do požadovaného rozměru přejedeme po.

Silikon je nepřilnavý a těsto se na váleček tolik nelepí. Velmi snadno se čistí a je maximálně hygienický. Kulinář doporučuje kombinovat spolu s válem na těsto ze silikonu. Detailní popis produktu. Hlavní část je samostatně pohyblivá.


Küchenprofi silikonový váleček na těsto. Na plastovou plochu válečku se těsto lepí méně než naž obyčejný dřevěný váleček , válení těsta i čištění válečku je tak mnohem jednodušší. Vodoodpudivá se samočistící schopností, extrémně odolná povětrnostním vlivům a UV záření. Velká spokojenost, nejsem cukrářka, spíše s dorty začínám, na váleček se potahovací hmota nelepí, vhodný pro vyválení velkého plátu, dobře se s ním přenáší na dort. Dříve jsem dělala s klasickým válečkem a ve srovnání s tímto je to velká pomoc.


Pokud máte rádi pečení, tak ve své kuchyni nemůžete postrádat kvalitní silikonový vál a váleček na těsto. V této sekci naleznete obojí. Rozměry výrobku: 23cm x 5cm, délka pracovní plochy 10cm. Výběr ze čtyř barev: modrá, červená, zelená, oranžová.


Válení těsta nemusí být žádným složitým procesem. Je odolný až do teploty 250°C. Ergonomické rukojeťi s protiskluzovou úpravou.

Lze mýt v myčce nádobí. Společnost Kaiser má dlouholetou tradici a kvalita jejich. Prodávají ho třeba Kitos za Kč nebo Tescoma za 1Kč a je vhodný i do myčky nádobí. Na stejném principu pracuje rovněž loupač na česnek Joseph Joseph Scroll (2Kč), který lze.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Díky silikonovému válečku nebudete potřebovat tolik mouky při vyvalování těsta. Ať potřebujete silný nebo tenký plát těsta, s tímto válečkem jej rovnoměrně vyválíte. Barevná podložka je umístěna na válečku a tím dosáhnete, že síla těsta je rovnoměrná až do kraje.


Novinkou, kterou dřevěný váleček poslední roky z českých kuchyní vytlačuje, je silikonový váleček. Stejně jako na vál, ani na tohoto pomocníka se těsto příliš nechytá, tím pádem častým podsypáváním neměníte konzistenci těsta. Práce s ním je přesná a čistá. Ve vodě se dokáže koupat celé hodiny, aniž by. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Nepřilnavé - těsto na vále ve chvilce zpracujete, odolné. Společnou vlastností široké publikum kuchyňských pomůcek, které nabízíme je vysoká kvalita použitého materiálu, vysoká kvalita zpracování, odolnost a dlouhá životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky