pondělí 2. března 2015

Výrobník mlhy bazar

Prodán výrobník mlhy , obsah nádobky 1L, výkon 300W, dofuk 7m,kabel pro ovládání metrů,běžel na pár zábavách s kapelou,plně funkční,přidám cca jeden litr kapaliny pro výrobu mlhy ,zašlu na dobírku,nebo osobní odběr,dobírka cca 24- Kč. Elektro - Vyrobnik mlhy bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V této kategorii najdete množství výrobníků mlhy , které jsou zároveň šetrné k životnímu prostředí. Stanou se perfektními pomocníky pro profesionální divadelní efekty. Kromě divadel se hodí na diskotéky a do tanečních klubů, ale i na koncertní pódia a mobilní akce.


Výrobník je zcela nový, nevhodný dárek. V ceně je 5l kanystr s tekutinou pro výrobník mlhy. Model: steamwin výrobník párty přístroj na výrobu mlhy ,… ngs steamwind je servisované či použité zboží. Skleněná mísa má průměr cca 35cm, modré částečně průhledné matné sklo. Předmětem prodeje je skleněná mísa s podstavcem, výrobník mlhy ani zdroj není součástí.


Vhodné na náhradní díly, nebo jako dekorace, otvor pro kabel v míse je zalepený silikonem. Krabice a obal z pěnového polystyrenu. Popis: Profesionální výrobník mlhy vytváří kontinuální oblak mlhy , který díky své technologii a speciální náplni Dnesnižuje viditelnost v místnosti jako klasické výrobníky umělé mlhy.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Spaceball, výkon 500W, ovládání nožním pedálem, osazení v casu. Spolehlivý výrobník s krátkou dobou žhavení a slušným dofukem. Kč, nyní již nevyužitý.


Až budete pořádat příští koncert nebo párty, nezapomeňte na efektní výrobníky mlhy , bublin nebo sněhu a pěny. Prodám výrobník mlhy plus zbytek náplně. Jedná se o tento výrobek. Malý párty výrobník umělé mlhy.


Výkon topného tělesa 400W, dosah výfuku mlhy cca. Zabudovaná nádržka na litru s. Nový, nepoužitý, zašlu poštou nebo osobně vyzvednout. Super výkoný , asi nejsilnější na trhu. Ovládání před dálkový kabelový nebo bezdrátový ovladač , doba žhavení max 3min.


Pre svoje malé rozmery môže byť použitý v letných stánkoch, na recepciách, banketoch a pod. BeamZ Snow 60 výrobník sněhu 600W. Jsou zařízení, která díky speciálním náplni dokáží vytvořit efekt v podobě kouře. Fungují na principu zahřátí tělesa.


Mlhostroj slouží k výrobě mlhy která se vyrábí v mlhostroji takto: Výměník se ohřeje asi na 205°C. Zcela funkční staci zapnou do el. Prodam výrobník mlhy beams s500. Moznost pouzit do auta pomoci menice napeti.


Výkon 700W, dofuk kouře až metru, objem nádržky přístroje litru, objem kouře 75m za minutu. Dálkové ovládání pro s. Každý jel max hodinu. Cena za všechny 900kc PC za jeden cca 700Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky