pondělí 16. března 2015

Čtvercové talíře

Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! Vyberte si podle parametrů.


Ukážeme vám jen ty relevantní.

Když se začaly vyrábět čtvercové talíře , zdálo se, že půjde pouze o módní výstřelek. Později se ukázalo, že hranaté talíře nebudou záležitostí jedné sezóny. Maxwell and Williams je synonymem talířů všech velikostí. Porcelánové talíře jsou tradičně kulaté a bílé, stejně jako nezvykle čtvercové a hranaté, nebo s oblými rohy. Jsou známé kvalitním bílým porcelánem.


U nás najdete spoustu talířů pro nejrůznější příležitosti, díky nimž bude vaše jídlo potěšením nejen pro vaše chuťové pohárky, ale i pro oko. V současné době velice žádané čtvercové talíře působí na každém stole jedinečným a nevšedním dojmem.

Malé umělecké dílo, i tak by se dal nazvat ručně malovaný skleněný talíř s barevným veselým dekorem. Domestic 6dílná sada hlubokých talířů Oslo, 2cm. Krásné čtvercové talíře inspirované svým tvarem a barvou přírodou jsou vyrobené z kvalitního porcelánu. Prodám designové skleněné talíře ve tvaru čtverce modré barvy. Cena je uvedena za 1ks.


Nabízím více kusů dle dohody. Talíře čtvercové velké Pumpkin Orange. Papírové talíře čtvercové ⛔ Někdo byl rychlejší. Elemental - MaxwellWilliams.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


Jídelní sady nádobí, jídelní servisy, moderní sady talířů mnoha barev a tvarů. Skleněná jídelní sada nebo porcelánová? Plastrové čtvercové talíře Tiffany.

TALÍŘE čtvercové Tiffany 8ks. Můžete je dát do lednice i do mikrovlnné trouby. Tématicky podobné zboží. Zboží ze stejné kategorie. Jak se říká, v jednoduchosti je krása.


Velmi moderní jsou hranaté, čtverhranné a čtvercové talíře a čtvercové jídelní soupravy, které se hodí do moderních prostorných bytů. Existuje velké množství dalších tvarů a variant, např. Tyto papírové talíře nepromastitelné jsou potaženy tenkou vrstvou PE laminace, což zaručuje jejich absolutní nepromastitelnost a jsou ideální jak pro horké, tak i pro studené pokrmy.


Jedná se o velmi kvalitní jednorázové papírové jídelní talíře. Rozměr talířů je 24xcm. Doplňte je i ubrousky, ubrusem, kelímky a dalšími párty potřebami ve stejném stylu a silvestrovská párty bude dokonalá.


Zcela nové, nikdy nepoužívané. V případě zájmu volejte na uvedené telefonní číslo. V nabídce na krasne-sklo. Krásné designové talíře ve tvaru čtverce modré barvy. Keramická sada talířů pro každodenní užití.


Sada jídelních talířů obsahuje 2x mělký talíř, 2x hluboký talíř a 2x dezertní talíř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky