pondělí 9. března 2015

Beko hii 64405 at

Beko Built-in appliances. Thank you for your feedback. You just added this product to your wishlist. Choose another country or region to see co. Compare the cheapest UK prices.


Beko hii 64405 at

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Benefiting from induction technology, this hob helps you save energy by only heating the surface your pan touches, while its sleek design will comp. Ochrana proti přetečení.


Ukazatel zbytkového tepla. Dětský zámek proti nechtěnému spuštění dítětem. Veškeré informace o produktu. Full Range Of Osram Lights Online.


Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Ja sam registrovan korisnik! Lozinka Zaboravljena lozinka? Prijavi se Kreiraj nalog. Uloguj se ili kreiraj nalog Zatvori.


Ako već imate nalog, prijavite se. Vše nastavíte pomocí dotekového ovládání. Na ovládacím panelu se dále nachází displej, kontrolka zapnutí a možnost nastavení dětského zámku, časovače a funkce Booster.


Všetky informácie o produkte. Huge Savings On Osram Light Bulbs. Free Shipping On Orders Over £45! Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Deska je vybavena moderním dotykovým ovládáním, které si osvojíte během chvilky. O aktivaci varné desky vás pak informuje praktický světelný indikátor. Vybavená je štyrmi varnými zónami s funkciou booster, na ktoré môžete bez akéhokoľvek obmedzenia položiť vaše nádoby na varenie. Funkcia Bridge umožňuje z dvoch varných dosiek urobiť jednu a tak variť aj vo.


Huge Range - Next Day UK Delivery! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na ovládacom paneli sa ďalej nachádza displej, kontrolka zapnutia a možnosť nastavenia detského zámku, časovača a funkcie Booster. Dál už hledat nemusíte!


IndexFlex - dvě levé zóny, které je možno použít každou zvlášť, nebo jako jednu obdelníkovou. Udržování teploty jídla. Varná deska má Eco funkci, která snižuje spotřebu energie při vaření. Inteligentní detekce průměru nádoby.


Varná doska je zabezpečená detskou poistkou, ktorá zablokuje ovládanie a zaistí tak pohodu bez starostí vo vašej domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky