středa 25. března 2015

At643 bubínkové struhadlo s 5 struhadly

Select your language: United Kingdom Australia België (Nederlands) Belgiqu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vďaka svojej vysokej kvalite je bubienkové strúhadlo ideálne na strúhanie zeleniny, šalátov, syrov, čokolády a orechov. Budete prekvapený, keď sa zamyslíte, ako ste sa niekedy mohli zaobísť bez tohto šikovného pomocníka. K dispozici je různých struhadel pro jemné a hrubé strouhání, tenké a silné plátky a struhadlo vhodné na parmazán.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Součástí struhadla je různých bubínkových nástavců pro jemné a hrubé strouhání a krouhání, kráječ na tenké a silné plátky a struhadlo vhodné na parmazán či brambory. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Nakrájejte mrkev a cukety, okurku na malé kousky o délce -6cm a vyrovnejte je vedle sebe do plnicí trubice a nechte místo pro přitlačovací. Bubny na plátkování K dispozici jsou dva bubny: pro tenké a tlusté plátkování. Kvalitní kovová bubínková struhadla jsou určená k nastrouhání a platkování zeleniny, sýru, čokolády nebo oříšků.


K dispozícii je rôznych strúhadiel pre jemné a hrubé strúhanie, tenké a hrubé plátky a strúhadlo vhodné na parmezán. Zvlášť užitečné je na zeleninu, saláty, sýry, čokoládu, ořechy a strouhanku. Bubny na strouhání Pro strouhání sýra je možné použít jemný i hrubý buben. Je zvláště vhodný na zeleninu, saláty, sýry, čokoládu, ořechy a strouhanku.


Na pomalé strouhání je vhodný sýr a čokoláda, protože vzniká méně tření a tepla, což zejména u čokolády brání jejímu změknutí. AT6Vlastnosti: - bubínkové struhadlo - různých bubínkových nástavců pro jemné i hrubé strouhání a krouhání – zelenina, sýr, čokoláda, oříšky - příslušenství vhodné pro kuchyňské roboty řady možnosti nepřetržitého pr. Obzvláště užitečný na zeleninu, saláty, sýry, čokoládu, ořechy a strouhanku.


Kenwood Kenwood KAX 643ME. Pro přípravu zeleniny a přísad do salátů a také sýra, oříšků a čokolády můžete jako alternativu. Materiál: leštěná ocel a plast. Bubínkové struhadlo lze použít na strúahnie tvrdé zeleniny, například mrkve, brambor, cuket.


Snadno a rychle nastrouhá, nakrájí či namele zeleninu, ovoce, sýry i. Toto příslušenství je vyrobeno z odolného kovu, aby Vám. Ostří jsou vyrobena ze speciální nožířské oceli. V čem struhadlo HANDY X-sharp vyniká?


Televize Každý den slevy až do výše ☑️ Doprava ZDARMA při platbě předem ☑️ možnost rezervace na prodejně ☑️ Televize OKAY. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, po použití umyjte a osušte.


Je vyrobeno z nerez materiálu. Silikon na spodní části zabraňuje posunování struhadla při strouhání. S celonerezovými struhadly ze série Professional dosáhnete perfektních kulinářských výsledků za všech okolností. Uchycení ke stolu na šroub. Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí.


Je tu nekdo z vas kdo ma struhadlo AT 6(AT 642) ( bubinkove struhadlo )a nebo AT 3( kotoucove struhadlo )? Co jsem nasla tech malo recenzi na netu, tak byly dost stare (mozna uz kotouce renovovali). Nemohu se rozhodnout, ktere z techto struhadel koupit. Bubienkové strúhadlo Bubienkové strúhadlo je ideálne pre kontinuálne strúhanie a plátkovanie zeleniny, ovocia, orechov, syra a pod. Lze strouhat na plátky.


Struhadlo je vhodné do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky