čtvrtek 12. března 2015

Mlýnek na chilli

Jednoduchá obsluha mlýnku. Vrchní části se jednoduše odejme a naplní několika sušenými papričkami. Vynikající pro snadné dochucování pokrmů čerstvě mletým pepřem a solí. Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí. Elegantnínbsp;ruční mlýnek na chilli s unikátním mlecím mechanismem potěší všechny milovníky pálivého jídla!


Německá firma AdHoc Design se specializuje na výrobu kvalitních mlýnků na koření už řadu let. Vysoce kvalitní mlýnek s chilli papričkami v dárkovém balení. Mlynček na chilli VOYAGE na dotaz.


Malé rozmery mlynčeka na chilli VOYAGE umožňujú použiť ho aj na cestách. Skvělý pomocník do vaší kuchyně pro přípravu pokrmů. Opatřeno speciálním mlecím mechanismem a víčkem pro zachytávání zbytků koření. Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli. Francouzská značka PEUGEOT je zárukou špičkového mlecího mechanismu mlýnků, na ktery se poskytuje doživotní záruka.


This video is unavailable. Průhledné doplňovací dvě komory umožňují sledovat naplněnost mlýnku. Mlýnky je nutné chránit p. Tento mlýnek na sušené chili je opravdu cool a ocení ho každý, kdo si rád jídlo přiostří. Vyhnete se tomu, že chroupnete do celého kusu ostré papričky.


A bacha, mlýnek umocní intenzitu a sílu papriček - s tímhle struhadlem opravdu s citem a po špičkách! Tento mlýnek je koncipován speciálně na sušené chilli , speciální mlecí mechanismus totiž rozemele i olejnatá semínka. Brutálně ostré struhadlo dle standartu Microplane dokonale nastrouhá vložené sušené papričky. Praktické příslušenství K mlýnku na chilli patří víčko i praktický stojánek, takže se hodí i na uchovávání chilli.


Kč (Euro) na objednání. Pokud milujete čerstvě namleté chilli , Microplane mlýnek na sušené koření je pro vás ideálním společníkem. Design samotného mlýnku je navržen šéfkuchaři, ale při výrobě vzal Microplane v ohled i potřeby domácích kuchařů.


Hrubost namletí si můžete nastavit dle. Pro ideální chod a využití mlýnku jej doporučujeme používat pouze na sušené chilli papričky. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Mlýnek na chilli

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A chtěli byste, aby vaše jídlo bylo připraveno precizně, jako od profesionála? Pak potřebujete kvalitní mlýnek na koření, sůl, pepř, chilli a další.


Je totiž prokázáno, že hruběji čerstě namleté koření má mnohem výraznější aroma, a u soli se tato vlastnost projeví v estetice. Nahlédněte do naší nabídky a. V našem pestrém sortimentu najdete nejen koření a bylinky, ale také příslušenství do kuchyně, které by se Vám mohlo hodit. Nabízíme Vám luxusní mlýnky na koření, můžete si vybrat z mnoha druhů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky