středa 18. března 2015

Doza na sušenky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V dnešním videu jsme se Vám rozhodli ukázat jak velmi jednoduchým způsobem dosáhnout toho, aby vaše dóza na sušenky působila vždy spořádaně.


Vkusné dózy na sušenky.

Dózy na sušenky nejsou v kuchyních ničím novým. Používaly je už naše prababičky a uschovávaly do nich nejen cukrovinky vlastní výroby, ale také ty zakoupené. Díky tomu sušenky neztvrdly a nezkazily se během několika málo dní, ale vydržely v dobrém stavu klidně i několik týdnů až měsíců. Vynikající pro uskladnění cca ks domácích sušenek připravených razítky DELÍCIA, dodáváno s papírovými košíčky pro jejich uložení.


Dózu čistěte mírně navlhčenou. Zelená keramická dóza na sušenky TG Woodware Pride Of Place. Vykrajovátka na sušenky v mnoha tvarech a velikostech.


Buďte originální a upečte svým blízkým domácí sušenky.

Ty se budou skvěle vyjímat v krásné a praktické dóze! Vejde se do ní až kousků a jistě ji využijete i pro skladování vašich domácích sušenek či cukroví a jejich elegantní podávání ke kávě nebo čaji. V čem je dóza na sušenky DELÍCIA výjimečná? Dózy a krabičky na čerstvé i trvanlivé potraviny. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni.


Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Báječně uchovají čerstvost rozkrojeného sýra, nedovolí změknout křupavým sušenkám. Dóza na sušenky šedá VINTAGE 21cm.


Kolekce, která se hodí snad do každé kuchyně a dokáže být nenápadná a přesto nepřehlédnutelná. Kovová dóza má na přední. Vhodný na uchovávání sušenek, keksů, oplatek nebo třeba na drobnější pečivo. Víko výborně těsní, a proto jsou v něm sušenky a jiné potraviny bezpečně chráněny před vlhkostí.


Ideálně do kombinace s chlebníkem Elly Wesco. Není vhodný pro mytí v myčce nádobí. V naší nabídce můžete zakoupit také dózy s vánočním či velikonočním motivem, razítka na sušenky a sady s tvarovátky na sušenky. Doza na sušenky je omyvatelná, lze ji velice snadno uzavřít i otevřít.


Detail produktu Do obchodu.

Udělejte si v lednici pořádek! Pořiďte si k tomu sadu krabiček, které jsou přesně dělané na konkrétní druh ovoce, zeleniny nebo jiné lahůdky. Jídlo v nich vydrží déle čerstvé a zabráníte tomu, aby se jeho vůně nevábně linula celou ledničkou.


Dóza je navíc vhodná nejen na organizaci lednice, ale i na daleké cesty i krátké výlety. Je kulatá, vyrobená z kovu bíle lakovaná, víko je z bambusového dřeva. Na přední straně je dóza potištěna motivem Landhaus a nápisem Cookies. Velká dóza na sušenky Vám nabízí objem až litru, a tudíž spoustu úložného místa pro pečené pamlsky jakéhokoliv druhu a bezpečně je střeží před malými zloději a hbitými zbloudilými prstíky.


S bambusovým víkem a silikonovým těsněním navíc poskytuje dóza Vašim sušenkám a cukroví optim. Nalezeno: 1produktů. Praktická, snadno ovladatelná obdélníkov á dóza na uchování sušenek Vám nabízí trvanlivost uchovaných sušenek při zachování čerstvosti a chuti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky