čtvrtek 5. března 2015

Dtest sušičky

Péče o prádlo zahrnuje různé druhy pracích prostředků (prostředky univerzální, na černé prádlo, barevné prádlo, vlnu), ale i přístroje, které nám tuto péči usnadňují jako pračky, sušičky , žehličky či parní stanice. Sušičky testujeme pravidelně. Pokud chcete urychlit sušení prádla, může se vám do bytu hodit sušička.


Nejčastějším typem na našem trhu jsou kondenzační sušičky. Aby se vám investice vyplatila, podívejte se do našeho testu sušiček, kde jsme se nejvíce zaměřili na sušící programy. Proto řada lidí přistupuje ke koupi spotřebiče, který suchý vánek zajistí zmáčknutím tlačítka. Pro ty, kdo o takové koupi uvažují, máme dobrou zprávu. Valná většina ze otestovaných modelů si navíc odnesla dobré známky.


Tyto sušičky prádlo ohřívají, čímž vniká pára a vzduch se naopak trochu ochlazuje. Vzniklá směs vlhkého horkého vzduchu se pak odvádí trubicí, napojenou na větrací otvor ve zdi. Stejně jako všechny ostatní spotřebiče i sušičky procházejí technologickým vývojem. Typ sušičky – Prvním zásadním krokem je volba správného typu sušičky. V principu máte dvě možnosti, každá z nich má určité výhody i nevýhody.


Ventilační sušička – Tento typ sušičky vyžaduje vyvedení větrací trubice mimo dům např. Kondenzační sušičky prádla – dnes asi nejoblíbenější typ – nevyžaduje žádný odvod vodní páry, ty totiž kondenzují a jsou odváděny do zásobníku, případně do odpadu (což je méně časté). Nadále je můžeme rozdělit na sušičky s tepelným čerpadlem a na sušičky s topným tělesem.


Quick, simple and accurate test kits. Discreet, fast and easy. To je dost i pro větší domácnost, kde se pere a suší pro nebo i více lidí.


Dtest sušičky

Trubici přitom nelze napojit na komín nebo vzduchotechniku a. Některé, zejména starší a levnější, sušičky mohou. Sušení je šetrný způsob uchování živin z ovoce a zeleniny. Jablečné křížaly v zimě potěší. Ročné náklady za energiu pre béčkové sušičky sa pohybujú okolo 1eur ročne, cenovo sa pohybujú medzi 3až 4eur za kus.


Prístroje, spadajúce do horších tried väčšinou patria medzi staršie výrobky, ktoré sa už iba dopredávajú. Díky sušení v sušičce se prádlo zbaví pylů a dalších alergenů. Všechny dobré sušičky mívají speciální „žehlící“ programy, které vám žehlení usnadní, nebo jej ani nebudete potřebovat.


Všechny sušičky obsahují základní programy pro bavlnu a syntetiku. Kromě nich existuje široká řada dalších programů, například pro džíny, přikrývky, vlnu, sportovní nebo dokonce speciální outdoorové oblečení. Plynové sušičky jsou často energeticky účinnější, nicméně u nás zatím nejsou příliš rozšířené.


Elektrické sušičky , které dělíme dále na kondenzační sušičky , odvětrávací sušičky a sušičky s tepelným čerpadlem, mají nižší pořizovací cenu. Test : Testy výrobkov, rady pre výber, upozornenie na nebezpečné výrobky, riešenia problémov spotrebiteľov a ešte viac. Objektívne, nezávisle, bez reklám.


Problém nastáva až v prípade, ked si vyberiete nekvalitný model. Ten nám môže narobiť viacej starostí ako radosti. Aj preto sme zozbierali svetové rebríčky, testy sušičiek prádla, recenzie a hodnotenia užívateľov a vybrali sme tie najlepšie sušičky. Výhody a nevýhody jednotlivých typů sušiček na prádlo, informace a tipy pro výběr sušičky prádla.


Klasické kondenzační sušičky s topným tělesem – Ochlazený vzduch je ohříván elektrickým topným tělesem. Rovněž musí být umístěny v dostatečné vzdálenosti od stěn a jiných zařízení, aby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky