středa 25. března 2015

Lednice nulová zóna

Tím zajistíte ideální podmínky pro skladování ovoce, zeleniny nebo sýrů. Lednice s optimalizovanou organizací vnitřního prostoru. Umožňuje rovnoměrné chlazení a dokáže poskytnout optimální péči rybám nebo masu. Dveřní prostor uskladní i větší položky.


Je vhodná k ukládání potravin, které se rychle kazí, například syrového masa nebo čerstvé zeleniny. To tak zůstane déle čerstvé, lednice s touto zónou bude ideální pro milovníky vaření a.

Stává se to nejen u sýrů a uzenin nebo třeba zeleného salátu. Nejhůře hodnocené lednice. Nulová zóna Americká Lednice Daewoo FRN Q37F2S.


Dobrý den, chceme s manželem koupit novou lednici a zaujala nás funkce „ nulová zóna “, kde se udržuje nižší teplota a jiná vlhkost vzduchu než ve zbytku lednice , takže potraviny tam zůstávají déle čerstvé. Vlastnosti: nulová zóna. Volně stojící kombinovaná lednička. Nabízí unikátní systém 6. Dokáže obnovit teplotu 5× rychleji.


Kvalitní americké lednice mohou mít řadu inovativních funkcí.

Je to nofrost, která eliminuje námrazu, může to být nulová zóna pro lepší čerstvost, funkce pro zajištění čerstvého vzduchu a vůně, ale třeba i ionizátor. Nechybí různá antibakteriální provedení, možnost super chlazení nebo super mrazení, či. Lednice bez mrazáku zvané též monoklimatické je dobré zvolit, pokud máte mrazák odděleně nebo ho z nějakého důvodu nepotřebujete (například v kanceláři či na chatě). Hlavní výhoda nulové zóny je schopnost udržet potraviny čerstvé po delší dobu, než v jiných částech lednice.


Je to způsobeno nižším výskytem mikroorganismů, které se podílejí na kažení potravin. Pro maso a uzeniny je nejlepší vlhkost , pro ovoce a zeleninu pak. Ideální je lednice , která má. V oddelenej chladiacej priehradke zvanej nulová zóna môžete znížiť teplotu až na deg;C a nastaviť až vlhkosť. Tým zabezpečíte ideálne podmienky na skladovanie ovocia, zeleniny alebo syrov.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Objem chladničky 2l, mrazáku l. No Frost, SuperFreeze, SuperCool, nulová zóna.


Antibakteriální těsnění a madlo, zásuvka na zeleninu s regulací vlhkosti. Speciálně oddělená přihrádka v chladicí části umožňuje nastavení teploty k 0°C a vlhkost. Díky tomu se v lednici vytvoří dokonalé podmínky pro skladování ovoce, zeleniny, sýrů atd.


Tato zóna zajišťuje minimální množení nežádoucích mikroorganismů, což prodlužuje čerstvost všech uložených.

My pro Vás stále pracujeme! Lednice a chladničky ETA udrží vaše jídlo déle čerstvé a svým designem budou ozdobou každé kuchyně. Přinášíme radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky