pondělí 17. června 2019

Mikrovlnná trouba s horkovzduchem

Proč se spokojit s pouhým ohřevem, když toho můžete mít víc? Kombinovaná mikrovlnná trouba kromě ohřívání a rozmrazování jídel zvládne i vařit, péct a grilovat. Objem a průměr talíře může mít každá mikrovlnná trouba s horkovzduchem odlišný. Nejmenší je 24cm talíř, který odpovídá rozměrům.


Mikrovlnná trouba s grilem je nejčastěji vybavena elektrickou topnou spirálou, která se stará o správné pečení potravin. Mikrovlnka s horkovzduchem pak dokáže kompletně nahradit klasickou troubu.

Horký vzduch je v troubě rozháněn, čímž se dosáhne rovnoměrného a rychlého propečení připravovaného pokrmu. Multifunkční mikrovlnné trouby s horkovzduchem. Značkové domácí elektrospotřebiče. Popis: Digitální mikrovlnná trouba s grilem a horkovzdušnou troubou. Plně nerezový vnitřní prostor o velkém objemu l. Kompaktní a výkonná mikrovlnná trouba s grilem a horkým vzduchem.


Vnitřní prostory kompletně z leštěného nerezu. Plně digitální a jednoduché ovládání kombinované s otočným ovladačem pro nastavení času ohřevu, nebo grilování a teploty pečení horkým vzduchem.

Vnitřek disponuje tepelně vysoce odolným a nepřilnavým povrchem. Funkce předehřátí až na 2°C horkovzduchem. S přípravou pokrmů si poradí od začátku do konce, ale přitom má příjemně jednoduché ovládání.


Stylové mikrovlnné trouby Grundig s funkcí grilu jsou ideální společníci do vaší kuchyně. Displej, Gril, Horkovzduch Průměr talíře. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vyberte si vhodnou mikrovlnnou troubu na ohřev jídel nebo speciální mikrovlnky s horkovzduchem a grilem.


Pomůžeme Vám vybrat si tu správnou. Narazit můžete na model, který zvládne upéct chleba nebo uvařit v páře. S počtem funkcí roste i cena spotřebiče, zvažte proto, které jsou pro vás důležité a bez kterých se obejdete.


Otázkou pak také zůstává, jestli potřebujete podruhé to, co už. Milovníkům vaření nabízí mnohem víc možností než pouhý ohřev jídel. Mikrovlnka umožňuje například křupavé pečení a smažení na talíři Crisp, gril, vaření v páře či horký vzduch.


Porovnání cen mikrovlnna trouba s horkovzduchem , srovnání cen mikrovlnna trouba s horkovzduchem na portálu HLEDEJCENY. Stáhnout Grundig katalog. Trouba je nová, nepoužitá.


Play-Doh mikrovlnka mikrovlnná trouba s funkcemi. Pouze osobní předání na Praze 9.

Play Doh Mikrovlná trouba s efekty Mikrovlná trouba , která je vybavena zvukovými a světelnými efekty je připravena vyrábět všechny koláče a sušenky na které si jen vzpomenete. S našimi energeticky účinnými mikrovlnkami a kombinovanými mikrovlnnými troubami můžete rozmrazovat, ohřívat i připravovat čerstvé jídlo. Prohlédněte si naši nabídku a najděte si takovou, jež bude mít funkce, které potřebujete, a navíc se vám bude hodit do kuchyně. IHNED k odeslání, u Vás již 31.


Dodáváno s grilovací pánví o průměru 2x (H) mm s odnímatelným madlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky