pondělí 17. června 2019

Poklop na bábovku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plastový podnos s poklopem na bábovku. Možnost výběru ze barev ( oranžová, zelená, modrá, růžová). Reedice nikdy průmyslově nerealizovaného tvaru od Vratislava Šotoly z 90.

Poklop je vyráběn ve dvou velikostech, větší o průměru a výšce s opálovou mísou (limitovaná edice) , a menší o průměru a výšce se zelenou. Produkt Hliníková forma na bábovku s poklopem prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Pokud stojánek na muffiny nepoužijeme, slouží podnos jako klasický podnost na přenášení dortů, zákusků, chlebíčků, jednohubek, aj.


Součástí víka jsou také větrací. Momentálně nedostupné Tácy a podnosy. Dlho som zháňala jednoduchý sklenený poklop na bábovku , až som ho objavila vo švédskom reťazci s nábytkom a inými doplnkami do domácnosti.


Je za veľmi primeranú cenu.

Už som ho aj pokrstila - napiekla som bábovku podľa rodinného receptu. I have been searching for glass dome for cake until I found it in Ikea. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Podnosy a tácy s poklopem. Skleněný poklop GARDEN - černý. Jednoduchý doplňek na zahradu potěší každého kutila!


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Na bokoch dve záklopky.


Detailní popis produktu. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Poklop udrží zákusky, dezerty i jiné dobroty čerstvé, neosychají, nemůže na ně hmyz. Tématické fráze: ořechová bábovka s medem recepty s medem skleněný poklop na bábovku poklop na bábovku babovka z medu buchta slazena medem moucniky slazene medem recept s medem bábovka s medem a ořechy poklop na babovku skleneny babovka s medem bez cukru piškotové těsto slazený medem buchty slazene medem piškotové těsto. Jablkovou bábovku s ořechy pečeme v troubě vyhřáté na 1°C asi - minut.


Když do těsta vpíchneme špejli, měla by po vytažení zůstat suchá. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Rukojeť pro snadné přenášení. Bábovka vydrží déle čerstvá. Chrání před nepříjemným hmyzem. Díky antiadhéznímu povrchu nemusíte formu. Spojení podnosu a poklopu zajišťují dvě záklopky.


Rozměr: 2x 1cm. Vhodný pro bábovku s maximálním průměrem 25. Bambusový stojan na papírové ubrousky Bambum Daisy.


Všechny informace o produktu Banquet podnos s poklopem na bábovku o279x175mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Banquet podnos s poklopem na bábovku o279x175mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky