pondělí 10. června 2019

Lis na česnek tescoma

Nejen sůl je v kuchyni považována za poklad nad zlato. Směle jí totiž konkuruje česnek. Lis na česnek HANDY vám nyní práci s tímto pikantním klenotem vítaně usnadní.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného kovu a plastu. Vybírejte si Lisy na česnek podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Masivní lis na česnek s unikátní stěrkou, která prolisovaný česnek shrne na potřebné místo.

Velká lisovací komora až pro stroužky česneku je vyjímatelná a snadno se čistí. V čem lis na česnek HANDY se čepelemi vyniká? Dlouho jsem hledal nějaký lis na česnek který lze mýt v myčce. První který po několika umytí neprokázal ztrátu povrchové úpravy.


Myji na stupnů s citlivějším náčiním a nádobím na telplotu a abraziva (režim sklo). Zatím vše v naprostém pořádku. Lis vhodně doplňuje vyjímatelná vložka pro snadné čištění.


Mnohostranný lis se šroubovacím mechanismem pro snadnou práci pomůže zpracovat česnek - na plátky, kostičky, či lisování.

Díky šroubu nemusíme vynaložit velké úsilí na vylisování - stačí jen otáčet šroubem a práce jde sama. Cena s DPH: 1Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup věrnostních bod. Sprej na citrón se stojánkem Lékué Single Citrus Spray Tray.


Tento lis na česnek v sobě spojuje kvalitní provedení, moderní design a klasickou konstrukci. Vynikajúci na ľahké lisovanie cesnaku, vyberateľná vložka na rýchle čistenie. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, odolného kovu a plastu.


Je vynikající, pokud při lisování nechcete vyvíjet velkou sílu potřebnou pro použivání klasického. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Ergonomická rukojeť je zárukou snadné a pohodlné manipulace s lisem a na svém konci je opatřena praktickým očkem pro zavěšení tam, kde bude palička. Lis je robustní, snadno se s ním pracuje a česnek krásně protlačí malými otvory. Lis můžete mýt v myčce na nádobí.


Celková délka je cm. Příprava pokrmů Lisy na ovoce a zeleninu, pasírovače, mačkadla. DPH: na dotaz bez DPH: Tento produkt zakoupíte pouze na naší kamenné prodejně. Utahováním rukojeti stroužky lehce prolisujete nebo nakrájíte. Je masivní, odolný a dokonale tvarovaný.


Vynikající pro velmi lisování česneku a následné snadné čištění. Na tento lis se vztahuje 5-ti letá záruka a je možné mytí v myčce na nádobí.

Detail produktu Do obchodu. Kč Küchenprofi Ruční lis na česnek Quick Skladem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tescoma lis na česnek HANDY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky