středa 5. června 2019

Sekáček na bylinky

Dřevo nepatně ztmavne, získá živější barvu a současně si zvýší odolnost. Rozměr sekáčku: ostří 14. Kolébka na bylinky je opatřena ochranným krytem na ostří, díky kterému si neporaníte a neponičíte si čepel sekáčku.


Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce.

Popis: Predani Praha, smer Hronov. Kryt i rukojeť jsou vyrobeny z gumy v královské červené barvě. Jak už napovídá název - sekáčkem nekrájíme, ale sekáme. Vyznačuje se velmi širokou a ostrou čepelí.


Praktický sekáček na bylinky s velmi kvalitním dvojitým nerezovým ostřím. Sekáček na maso a bylinky. Dokonale hladké a perfektně vytvarované rukojeti jsou z javorového dřeva.

Tímto sekáčkem na bylinky uděláte radost jako malým dárkem. Prkénko doporučujeme naimpregnovat jedlým olejem. Mnoho nemocí se dá zmírnit nebo vyléčit díky jejich léčivým silám. Chceme-li mít s léčivými bylinkami úspěch, musíme dbát na jejich správné použití.


Budete-li s nimi vytrvale pracovat, stanete se sami sobě. Nůžky na bylinky s pěti kalenými břity pro jemné a rychlé nastříhání bylinek, s čistítkem pro jednoduché odstranění zbytků bylinek mezi čepelemi. Materiál: nerezová ocel, ABS. Předchozí Následující.


Samotná rukojeť i ochranný kryt je gumový. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení.


Jednoduchá obsluha sekáčku na bylinky jednou rukou pomocí horních tlačítek. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma sekáček na bylinky. Ušetříte tak čas i peníze.


Bylinky sklízejte před polednem, kdy si uchovávají nejvíce esenciálních olejů.

Jednoletky každý rok vysazujte na jiné místo, aby měli z půdy vždy dostatek živin. Bylinku si můžete na zahrádce pěstovat skoro kteroukoliv, ale zde jich máte několik pro inspiraci: 1. Vynikající pro pohodlné a bezpečné krájení česneku, bylinek, ořechů, čokolády atd. Nože se při krájení neustále otáčejí, díky tomu dosáhnete maximálního výsledku. K pěstování bylinek samozřejmě potřebujeme malé květináčky.


Pro “zapomětlivce” jsou skvělým pomocníkem cedulky do květináčů, podle kterých si bylinky nikdy nespletete. V kuchyni se jistě neztratí ani nůžky na pažitku, sekáček na bylinky nebo hmoždíř. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky