čtvrtek 13. června 2019

Polistirenove desky

Prohlédněte si polystyrenové desky , které nabízí zajímavé výhody za nízké ceny. Polystyrenové stropní kazety snadno vyřeší problém s nepěkným, hrubým stropem. Jednoduše se nalepí těsně vedle sebe. Krásné vzory i různé barvy dodají interiéru příjemnou atmosféru a navíc ozdobné stropnice tepelně izolují.


Vhodný k bodovému i plošnému lepení v interiéru a exteriéru za vzniku pružného spoje s výbornou adhezí k savým i nesavým materiálům.

Strop je velmi často opomíjená část interiéru a většina z nás ho jednou za několik let natře bílou barvou. Pokud se rozhodnete pro radikální změnu vzhledu stropu nebo stěn, vsaďte na polystyrenové dekorační stropní lišty, ozdobné rozety, nebo stropní desky (stropnice) z tvrzeného polystyrenu. Samostatnou část tvoří desky bez izolace o výšce mm (UHP50). Pro vytápění bez použití mokrých procesů slouží deska (UHP48).


Ozdobné polystyrenové lišty jsou vhodné nejen k dekoraci interiéru, ale také pro zakrytí nerovného zakončení tapet, mohou za nimi být schovány kabely nebo také záclonové kolejničky. Speciální střešní izolace THERMODACH. Lehčený beton - speciálně upravený granulát nebo drť pěnového polystyrenu, snadno míchatelný s cementem, vodou a pískem.

Polystyrénové lišty z extrudovaného a expandovaného polystyrénu. Stropné lišty do moderných aj rustikálnych interiérov a na ukončenie stropných kaziet. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pěnový polystyrén EPS F Fasádní Izolační desky z pěnového polystyrenu pro použití v kontaktních zateplovacích. Prodej 3D dekoračních obkladů a panelů do interiéru. PVC panely, polystyrenové obklady a příslušenství. Levné obklady, které jsou náhradou kamenných, dřevěných či keramických obkladů. Nový katalóg fototapiet Dimex V septembri sme pre vás pripravili novú kolekciu vliesových fototapiet značky DIMEX.


Navíc polystyren za trvale nejnižší ceny. Dobré riešenie v tomto prípade sú polystyrénové stropné dosky a kazety. Extrudované polystyrenové stropní desky jsou lehké kazety, kterými zkrášlíte či ozvláštníte a zaizolujete strop. Zbavte se nevzhledností a prasklin ve zdech deskami z naší nabídky.


Máme široký výber dřevěných dekorů, do nichž byste na první pohled vůbec neřekli, že jsou vyrobené z polystyrenu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Orac Basixx: CB50 CB50CB5CB5CB5CB5CB5CB5PB513. Kompletný sortiment stropných kaziet líšt a garniží na jednom mieste. Dřevěné desky a palubky.


Především v chatách, chalupách, ale také podkrovích a do přírodního stylu sladěných interiérech se hodí pro snížení stropu i dřevěné desky a palubky. Pomocí dřevěných latí se vytvoří nosná konstrukce, která se navrtá do zdí, na tuto konstrukce se pak palubky navrtají nebo přitlučou. Jednotlivé desky lepíme na zeď odspodu, lepidlo nanášíme natahovací hřebenovou stěrkou.


Desky připevňujeme tzv. Místa, kde netěsní spáry mezi deskami, vyplňujeme nízkoexpanzní pěnou z tuby či pistole, aby nedocházelo k pronikání vlhkosti. Klínové desky Klínové desky se používají hlavně pro vyspádování plochých střech např. Novinkou v sortimentu fasádních polystyrenů jsou fasádní desky z polystyrenu s příměsí grafitu.


Tyto fasádní polystyreny mají vynikající tepelný odpor, kdy se dosáhne při použití menší tloušťky fasádního izolantu stejného tepelného odpporu jako při použití bílého pěnového polystyrenu. Polymerací styrenu vzniká polystyren, hojně využívaný jako cenově dostupná a účinná tepelná izolace pro zateplení domů, fasá do podlahy, soklu, nebo nad střešní krokve. Dekorační lišty a stropní panely koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky