středa 19. června 2019

Loupač na kukuřici

Ruční loupačka na kukuřici Občas to chce trošku pomoct, nebo otočit naopak klikou, ale loupat to ručně nechci. Jde to 100x rychleji než rukama. Vynikající pro snadné loupání kukuřičné slupky i zrn. Plastový trn nařízne slupku a nerezová čepel se zubatým ostřím snadno oddělí kukuřičná zrna od klasu.


Loupač kukuřice je super pomocníkem do kuchyně. Díky loupači na kukuřici snadno a rychle oddělíte kukuřičná zrna od klasu. Loupač na kukuřici je výborným pomocníkem do kuchyně. This feature is not available right now. Please try again later.


Loupač je možné připevnit ke stolu pomocí patek. Ruční, litinový loupač suché kukuřice s vyhazovačem vyloupaných klasů. Rotační, čelně ozubený buben je oháněn ruční klikou. Klas je na buben přitlačován tvarovým příložníkem pod pružinou.


Automaticky se přizpůsobuje různým průměrům klasu. Ruční loupačka kukuřice, loupač na kukuřici - drhlík na kukuřici je ozubený váleček kterým snadno a rychle vydrolíte klas kukuřice. Nejlevnější e-shop Zensky Raj.


Zboží za akční ceny, slevy. Popis: Ruční loupač kukuřice. Klas kukuřice tlačíme proti zubům loupače, s kterým pootáčíme. Oloupaný klas prochází středem loupače. Kukuřici jde loupat nejlépe, když je klas suchý, ale i navysušený.


Tento loupač nám slouží k drhnutí zrn pro denní dávku slepicím atd. Litinový loupač na kukuřici s kličkou pro ruční pohon. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání.


V případě, že kukuřici používáte ke krmivu domácí zvěře, určitě vyzkoušejte tento loupač kukuřice a budete mile překvapeni, jak snadno se s ním pracuje. Váleček - loupač držíme v jedné ruce, druhou rukou uchopíme klas nasadíme špičkou do ozubení a za axiálního tlaku (tlačíme lehce proti sobě) a současného protiběžného rotačního pohybu tam a zpět v rozsahu pohyblivosti. Představujeme horkou novinku na českém trhu - interiérové texturované dekorativní barvy MAGNAT Style. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Vyrábíme a prodáváme vše pro chov drůbeže, králíků, holubů, exotů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Plně funkční, loupač je možné připevnit na hranu bedny pomocí dvou šroubů, zrna při oddělování od klasu padají přímo do bedny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ruční loupač na kukuřici je ozubený váleček, kterým snadno a rychle vydrolíte klas kukuřice. Používá se snadno jako strouhátko.


Kukuřice se nejlépe loupe, když je klas suchý, ale i navysušený. Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOSnaradi. Stroje - Loupac kukurice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky