čtvrtek 13. června 2019

Pet lahve na víno

Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve.


Nabízíme PET obaly pro plnění piva na stáčeních linkách i formou ručního plnění. V období pivních slavností a festivalů určitě oceníte naše odnosná ouška, která zákazníkům usnadní lepší manipulaci.

Nezapomínejte, že nápoje jsou v obalech, které jsou zálohovány. Ve všech našich skladech je možné platit kartou pouze náplně. Základem našeho sortimentu jsou pivní a vinné lahve , ale dokážeme velmi pružně zavést i výrobu jakýchkoli dalších obalů – lahve na mléko, oleje, kečupy, dresinky a další. V našem sortimentu PET lahví najdete kromě lahví také uzávěry (univerzální rozměr mm) a odnosná ouška.


Lidé si čím dál častěji nechávají nalévat sudové víno do PET lahví. Je to levné a praktické. Naprostá většina z nich však netuší, že víno a destiláty do PET lahví nepatří.


Zbytečně si tím koledují o zdravotní potíže.

Jsme distributorem obalového skla s největší nabídkou vinných, sektových a alkoholových lahví v České republice. Müller Thurgau (stáčené víno do PET lahve ) Müller Thurgau se vyznačuje svěží chutí vybízející k dalšímu napití. Je ideální k lehkým salátům a pečeným rybám. Velmi dobře se hodí také k tvrdým a polotvrdým sýrům.


Barva vína bývá obvykle méně výrazná. V naší sortimentní skladbě naleznete láhve na víno , láhve na mléko, obaly na doplňky stravy, plastový obal na kečup, ale i PET tubu na hořčici. Výrobu lahve PET s UCHEM – unikátní technologie Neváhejte a zavolejte okamžitě, rádi a ochotně Vám pomůžeme, jsme tu pro Vás. Děkujeme a těšíme se na spolupráci. UZÁVĚRY V SEKCI SOUVISEJÍCÍ ZBOŽÍ.


Láhev na víno zelená - 2l. Cucák pro jehňata na PET lahve , šroubovací. Latexový cucák pro krmení jehňat, vhodný k našroubování na běžné PET lahve. PET lahve s vnějším průměrem závitu hrdla mm - objem l, l, l, l nebo l šroubovací materiá.


Klasické a tvarované lahve na víno a sekt. Barevné i čiré lahve na víno různých objemů. Exkluzivní i dárkové lahve na víno.


Plastové PET láhve na víno s vylisovaným symbolem víny.

Skleněné soudky na víno a uzavíratelné lahve korkovou zátkou a griffkorkem. Samostatné uzávěry pro lahve na víno. Birell Hrozno je osvěžující míchaný nápoj na bázi nealkoholického piva Birell, ve kterém je příjemná hořkost chmelu mistrovsky doplněna o vyvážený poměr sladké chuti bílého a červeného hrozna. This video is unavailable. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Další informace Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Výrobky v pet uživatele Adriana herinková. Na těchto stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším let. Kliknutím na ANO potvrzujete, že jste starší let a neposkytnete přístup na stránky nikomu mladšímu let. ESHOP na lahve na mléko ESHOP na lahve na víno.


Vynikající pro snadné otevírání lahví s korunkovým uzávěrem a PET lahví se šroubovacím uzávěrem. Naplnění 5l lahve pivem zvládné hravě obsluha cca do minuty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky