pátek 21. června 2019

Nábytkové nohy kovové

Nejsou ale jen designovým prvkem. Poradí si také s nerovnou podlahou díky nastavitelným šroubům. Pod nábytkem, který je na nožičkách vystavěn, se dobře udržuje čistota, což ocení nejedna hospodyňka. U nás v e-shope nájdete nábytkové nožičky rôznych výšok, priemerov a materiálov.


V tejto kategórii tiež nájdete klzáky pod nábytok a klipsy na sokel.

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Nábytkové nožičky - rozdelenie podľa materiálu. Zde najdere nábytkové kovové , hliníkové, dřevěné a plastové nožky pro Váš nábytek. Kovové , plastové a dřevěné nožky k nábytku, pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče.


Všechny nohy jsou stavitelné, tzn. Rektifikačné nábytkové nožičky - je možné nastaviť podľa podlahy a. Stolové nohy na stôl, barový pult a iný nábytok.

Ponúkame nohy rôznych farieb: chróm, matný chróm, satyna, nerez, čierna, hliník. Hliníkové nohy v modernom hranatom dizajne. Oceľové nohy s rôznou povrchovou úpravou sú v. Aj touto formou si môžete zrenovovať svoj nábytok a priblížiť jeho vzhľad ostatným doplnkom interiéru či už v plastovom, kovovom alebo hliníkovom prevedení. V našej ponuke nájdete aj stolové nohy v rôznych dĺžkach a farebných prevedeniach, centrálne nohy , kancelárske podnože ale aj úchyty stolovej nohy. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Vážený obchodný partner, v súvislosti s verejnými opatreniami, ktoré so sebou nesie šíriaci sa vírus COVID-a pre čo najefektívnejšie spomalenie jeho šírenia, rušíme s okamžitou platnosťou možnosť osobného vyzdvihnutia. E-shop a expedice funguje beze změn, při objednání do 11:0 zaplacené a na dobírku zboží expedujeme ve stejný den. Nohy k nábytku, Onpira. Kulaté nábytkové nohy a nohy ke stolu jsou velmi populární.


V našem E-shopu naleznete skladem přes 5modelů úchytek, věšáků, knopek, mušlí a věšákových lišt SIRO. SIRO se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a vlastním jedinečným designem od předních rakouských návrhářů. KOMPLETNÝ SORTIMENT NÁBYTKOVÉHO KOVANIA A POLOTOVAROV NA VÝROBU NÁBYTKU. Mobilná verzia stránky. Všetky nohy sú nastaviteľné, tzn.


Vládní opatření ze soboty 14.

Rozměry: Šířka 124cm Výška 50cm Hloubka 50cm Dostupné barvy: Dub wotan Dodatečné informace: Matné černé kovové nohy vysoké 17cm a široké 8cm. Tloušťka těla a horní 38mm, pokrytá finsh fólií. Tyto nohy jsou mají robustní odolnou konstrukci a jsou velmi stabilní. Kovové podnože a nohy na stoly výškovo nastaviteľné sklápacie. Centrálne a valcové nohy sklopné stoly na kolieskach.


V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku nábytkových kování, nábytkových závěsů, úchytek, madel, kování pro výklopné skříňky, zásuvkové výsuvy a mnoho jiného. Dodáváme : - surové - přírodní, lakované vodou ředitelnými laky Noha č. Soustružené nábytkové nohy vyrábíme z kvalitního bukového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky