čtvrtek 20. června 2019

Loupačka na kukuřici

Ruční loupačka na kukuřici Občas to chce trošku pomoct, nebo otočit naopak klikou, ale loupat to ručně nechci. Jde to 100x rychleji než rukama. Loupání jednotlivých zrnek kukuřice. This feature is not available right now.


Please try again later. Ruční loupačka kukuřice, loupač na kukuřici - drhlík na kukuřici je ozubený váleček kterým snadno a rychle vydrolíte klas kukuřice. Nejlepší loupačka na kukuřičné klasy je kladívkový šrotovník.


Potom z toho je ale šrot. Do šrotovníku to chce dát nejdřív hrubé síto,a pak to sešrotovat ještě jednou přez jemější. Nepostradatelným pomocníkem pro chovatele drůbeže je tato loupačka na kukuřici Standar která se jednoduchým ovládáním postará o vyloupání zralých zrn z kukuřičných klasů. Loupačka na kukuřici Standard je opatřena stabilní konstrukcí na nožičkách, loupání zrn se provádí pomocí kličky. Litinový loupač na kukuřici , ruční, původní barva, pati na , krásný dobový doplněk, historická výbava stodoly, gruntu, chaty, chalupy.


Váleček - loupač držíme v jedné ruce, druhou rukou uchopíme klas nasadíme špičkou do ozubení a za axiálního tlaku (tlačíme lehce proti sobě) a současného protiběžného rotačního pohybu tam a zpět v rozsahu pohyblivosti. Inzerát loupačka na kukuřici v okrese Praha-výcho cena dohodou, od matikna Sbazar. Loupač kukuřice ruční – ruční, litinová loupačka suché kukuřice s vyhazovačem vyloupaných kukuřičných klasů. Popis: Prodám loupačku na kukuřici. Stará ruční loupačka na kukuřici.


Poštovné dle ceníku ČP. Diskové brány podmítače NOVÉ. Loupač je na nožkách s možností přišroubování do podložky pro lepší stabilitu.


Loupač je možné připevnit na hranu bedny pomocí dvou šroubů, jež jsou přiloženy, zrna při oddělování od klasu pak padají přímo do bedny. Klas je na buben přitlačován. Plně funkční, krásný dobový doplněk, historická výbava stodoly, gruntu, chaty, chalupy.


Prodám řezačku na kopřivy na podstavci viz foto,osobní předání Rymice. Vhodný na jednoduché a rychlé oloupání klasu kukuřice. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Váleček – loupač držíme v jedné ruce, druhou rukou uchopíme klas nasadíme špičkou do ozubení a za axiálního tlaku (tlačíme lehce proti sobě) a současného protiběžného rotačního pohybu tam a zpět v rozsahu pohyblivosti.


Loupačka na kukuřici

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ostatní - Loupacka na bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Navázala na dlouholeté zastupování firem CIMBRIA a HEID v ČR.


Specializujeme se na skladování a posklizňové zpracování plodin s důrazem na drobná semena a technologické linky na výrobu osiv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky