úterý 11. června 2019

Lopatka na mouku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vhodná k nabírání těstovin, rýže, mouky, cukrovinek, a jiných potravin. Je vhodná do všech gastronomických zařízení, jako jsou restaurace, pekárny, ale i do obchodů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Barvu tohoto produktu nelze garantovat.

Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište nám ji do poznámky v objednávce, budeme se snažit vyjít vstříc. Uveďte rovněž, zda máme produkt z objednávky vymazat, pokud konkrétní barva nebude k dispozici. V opačném případě bude. Internetový obchod drento. Specifikace zboží: lopatka, na, mouku.


Výrobek je vyroben z kvalitního plechu. Eco Smetáček a lopatka bambus Komfortní tvarovaná bambusová lopatka zvyšuje pohodlí při používání.

Velká lopatka dokonale sedí na povrchu. Prodejní cena bez DPH 3Kč. Nákupem získáte počet drent:.


Zde najdete různé lopatky na servírování dortů, ale také velmi praktické lopatky na pizzu, nakrájené zeleniny, masa a mnoha dalších potravin a surovin. Kvalitní materiály – především nerez a silikon, moderní vzhled a praktické používání určitě oceníte stejně jako velmi příznivé ceny. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Inzerát lopatka na mouku v okrese Bruntál, cena 100Kč, od lukasfray na Sbazar. Akce na vše s kódeELEKTRA7.


Přihlášení k vašemu účtu. Nabízíme ve třech rozměrech. Zásobník na led s víkem 2. Disponuje očkem pro zavěšení. Délka lopatky je 1cm. Lze mýt v myčce na nádobí.

Tento web používá soubory cookie. Lopaty, Upeč si chleba. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Pekařská lopata do pece z děrovaného hliníkového plechu. Rozměr: 5x 4mm, v zadní části a na bocích zvýšený okraj mm.


Vhodná k nabírání mouky. Všechny informace o produktu Obracečka lopatka na mouku , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze lopatka na mouku. Mám dotaz k tomuto produktu Zpět na Kuchyňské lopatky Vlastní skla většina zásob ihned k odeslání.


Našemu sortimentu rozumíme. Radi Vám poradíme s výb. Nejlevnější e-shop ABC Kuchyně. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky