úterý 11. června 2019

Luminarc talíře

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DAJAR is the largest distributor of household goods and garden furniture in Poland and Central Europe. We are cooperating with the biggest housewares manufacturers and utilize our two production plants.


Jsou hygienické, protože nezadržují bakterie.

Discover the most resistant of colourful plates! Smart Cuisine is uniquely light, extra–resistant Smart Cuisine from kitchen to table with ease. A short but complete oven dish range in terms of size, shape and usage. Family size to individual portions.


A to ani po opakovaném mytí v myčce. Všechny sady jsou vhodné do myčky a mikrovlnné trouby. Talíře nejsou náchylné k tvorbě skvrn a snadno se čistí.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Kompletní informace o produktech značky LUMINARC - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty LUMINARC na jednom místě - Heureka. Výrobky této značky dosahují opravdu vysoké kvality a to díky.


Rádi vám poradíme s výběrem. Desertní talíř Cadix je vyroben z tvrzeného skla opálového. Talíř byl vyroben ve Francii a dovezen do České republiky. Průměr talíře je 1cm.


Talíř je jak vhodná do míčky tak do mikrovlnné trouby. Lze je používat v mikrovlnné troubě i mýt v myčce nádobí. Talíře jsou odolné proti poškrábání a otěru, tepelnému šoku, také jsou neporézní a proto zabraňují usazování bakterií. Příslušenství do kuchyní a jídelen.


Luminarc CADIX Talíř desertní 19. Nádobí, hrnce, servisy, příbory. Houpačky, stoly, židle.


HOSTINA, JAK MÁ BÝT Ať už se jedná o snídani, oběd nebo večeři, jen těžko bychom se dokázali obejít bez talíře a přitom si zachovat důstojnost. Jsou nejen praktické, ale zároveň jsou prostředkem k opravdu stylovému stolování. V této kategorii naleznete mělké porcelánové talíře.


Talíře jsou nabízíme nedekorované, tedy obvykle v bílé barvě nebo opatřené dekorací.

Vše z dílen tradičních českých porcelánek jako např. V kategorii talíře si můžete vybrat originální sady talířů, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně i jídelny. Vyberte si ze široké nabídky materiálů a barev, které se líbí právě Vám.


Veškeré talíře Vám nabízíme jednotlivě, ale také ve vhodných sadách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky