pátek 21. června 2019

Mini struhadlo

Nepostradatelný pomocník při strouhání drobných potravin, skvělý na muškátový oříšek, loupané ořechy, čokoládu, citrusovou kůru, zázvor i česnek. Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce. Vynikajúce na jemné strúhanie muškátového orieška, lúpaných orechov, čokolády, citrusovej kôry, zázvoru, cesnaku a pod.


Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného. Struhadlo na muškátový oříšek PRESIDENT X-sharp: Strouhá i skladuje! Designové struhadlo na všelék jménem muškátový oříšek!


Svěřte rychlé a bezpečné strouhání muškátového oříšku miniaturním břitům, které jsou nasazeny na praktický zásobník pro již nastrouhané koření. Strúhadlo poslúži ako šikovný pomocník v každej kuchyni. Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej obľúbenej štrúdle, či strúhadlo na syr a mnoho ďalších. Všetko do Vašich obľúbených pokrmov bude nastrúhané raz dva.


Mini struhadlo

S pomocou strúhadla nastrúhate zeleninu ľahko, rýchlo a bezpečne. Shop the official Benefit site today. Finance is subject to status and available to over 18s in the UK only. Guarantees and indemnities may be required.


Hrubé strúhadlo PROLINE MicroCut strúhadlo vhodné na hrubšie strúhanie napr. S pomocí struhadla nastrouháte zeleninu snadno, rychle a bezpečně. Praktické nerezové mini struhadlo. V čem mini struhadlo HANDY vyniká? Je vynikající pro snadné a rychlé strouhání drobných potravin.


Mini struhadlo

Pohodlně s ním nastrouháte najemno muškátový oříšek, loupané ořechy, čokoládu, citrusovou kůru, zázvor a česnek. Malé nerezové struhadlo je vyrobeno z prvotřídního materiálu, jenž je lehce omyvatelný. Vhodné na strouhání sýra, či drobných potravin. Elektrické struhadlo na zeleninu Na krájení a strouhání zeleniny, sýra a ovoce.


Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky. Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Mini struhadlo

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Nejprodávanější produkty.


Silikonové zuby pro dokonalý úsměv. Máte křivé zuby, nebo Vám některý zub. MASKA - nákrčník, obličejová maska lebka. Nákrčník, obličejová maska. Mini struhadlo na česnek, zázvor a pod.


Mini struhadlo

Buy Benefit Badgal Bang! Volumising Mascara Mini and Collect Advantage Card Points when you spend £1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky