pondělí 17. června 2019

Mlýnek na maso 32

V , menic na 3V , motor KW , ako prevodovka pouzity variator. Není nad kvalitní, ručně namleté maso! Melte ho na mlýnku, se kterým jde mletí snadno od ruky.


Mlýnek na maso 32

Menší mlýnek pro profi kuchyně. Vetší mlýnek pro profi kuchyně. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg. Bez ručního mlýnku na maso se v kuchyni neobejdete.


Zvláště milovníci domácích huspenin a zulců by se tak bez mlýnku na maso neobešli. Jedná se o principiálně jednoduchý mechanický strojek. Dlouhá tradice výroby, vysoká kvalita, dlouhá životnost.


Robustní litinová kostrukce. Mlýnek na maso KENWOOD MG5nerez. Poctivý mlýnek na maso vyrobený v ČR. Tento mlýnek opravdu mele! Součástí vašeho kuchyňského vybavení musí být i mlýnek na maso.


Osvědčený mechanický mlýnek na maso Banquet velký je naprosto běžný ruční model pro toho. Profesionální řeznický mlýnek na maso (řeznický vlček) je určen pro vysokou zátěž, silný a zárověň bezpečný. Celkové nerezové provedení kvalitně zpracované z velice kvalitních materiálu což je důležité pro dobré mletí masa.


Mlýnek na maso 32

Velkou výhodou tohoto stroje je profi utahovací hlava. Jednoduché odjímaní krajecího ustrojí od motoru což velice usnadnůje práci a. Veškeré informace o produktu. Velký ruční řeznický mlýnek s klikou ve velmi kvalitním a masivním litinovém provedení.


Porkert - český výrobek. Klička na mletí je zakončena dřevěnou rukojetí pro příjemnou manipulaci. Po odšroubování kličky se dá mlýnek snadno omývat.


Stav Nové Ruční mlýnek na maso má ladný tvar, jednoduchý a praktický design. Popis - vyrobeno z lit. Hledáte mlýnek na maso , který vám vydrží několik let?


Vyrobený zo šedej liatiny. Povrchovo upravený silnou vrstvou potravinárskeho cínu. Výrobok má certifikát zdravotnej nezávadnosti. V balení rezná doska s otvormi priemeru.


ZDARMA Tradiční mlýnky PORKERT jsou praktickým i elegantním pomocníkem ve vaší domácí kuchyni, restauraci, či řeznictví. Umelou maso , ale i cibuli nebo housku. Použití a čištění je velmi snadné a mlýnek nepotřebuje velký prostor. Silná a masivní konstrukce, při standardní použití nepotřebuje žádný servis. Litinová konstrukce, šnek a matice Nerezový, tep.


Vhodný do gastro provozoven jako jsou restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, pizzerie, fast foo závodní, firemní a po. MMM se snadno čistí a mlecí část je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky