pondělí 24. června 2019

Tescoma dětské nádobí

Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Vysoké nároky na zdravotní nezávadnost použitých materiálů jsou samozřejmostí!


Nádobí a jídelní soupravy. Veselé motivy zvířátek, princezen i autíček zdobí oblíbené produkty, které jsou určeny speciálně pro naše nejmenší strávníky a nadšené kuchtíky.

Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce.


Chcete si udělat hezký večer, nebo chystáte velkou rodinnou oslavu? Tak nebo tak se vám budou hodit stylové podnosy, misky a košíky pro vkusné servírování ovoce, salátů, jednohubek i drobných pochutin. Příslušenství k dětské láhvi s brčkem BAMBINI 3ml.


Motivem nádobí i příborů jsou veselí motýlci.

Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí ? Linie Tescoma Bambini zahrnuje jídelní soupravu, talíře, dózy na potraviny Bambini, hrníček s násoskou a lžičky Bambini různých velikostí. Vychytávkou je cestovní miska Bambini se. Jak vybrat bezpečné dětské nádobí. Výběr dětského nádobí pro nejmenší strávníky není v široké nabídce jednoduchý.


Podívejte se na základní předpoklady, které by nádobí pro děti mělo splňovat. Tescoma je česká společnost, která je u nás známá výrobou kuchyňských potřeb. Předmětem činnosti je zejména vývoj, výzkum, design a následně prodej značkových kuchyňských potřeb. Tescoma , je česká firma bez zahraniční kapitálové účasti. Zabývá se především vývojem, designem a následně prodejem značkových kuchyňských potřeb.


Dlouhodobé úspěchy značky Tescoma stojí zejména na mimořádně široké a ucelené nabídce kuchyňských potřeb. Linie Bambini - Tescoma dětem Konečně se dočkali i ti nejmenší a Tescoma uvedla na trh dětské nádobí a jídelní příbor BAMBINI, které zdobí veselí a hraví motýlci. Dětská linie BAMBINI Tescoma je určena pro ty nejmenší, od měsíců věku.


Jídelní příbor z nerezavějící oceli je pak určen větším jedlíkům. Veškeré informace o produktu. Tescoma Sada nádobí AMBITION, 10ks Sada hrnců z kvalitní nerezové oceli včetně poklic z vysoce odolného žáruvzdorného skla.

Elegantní, nadčasová a hlavně praktická, to je nejvýstižnější charakteristika nové 10ti dílné sady nerezového nádobí PRESIDENT, kterou navrhl přední designér firmy Tescoma. PRESIDENT jsou vodotěsné a po umytí v myčce nebo ve dřezu z nich nevytéká žádná voda! Další články o jídle a pití pro miminka. Dobrou chuť Žofi – jak jsme začali krmit naše miminko. Porovnávejte ceny internetových obchodů a uživatelské recenze produktů.


Nakupujte chytře na Superkauf. Dětské příkrmy – kdy začít a jak na to. Luxusní sada hrnců a poklic z nerez oceli. Unikátní poklice SmartCOVER jsou přizpůsobené snadnému cezení a mají pružný okraj, který slouží pro odkládání náčiní při vaření.


Hrnce od značky Tescoma lze použít na všechny typy sporáků. Sadu nádobí jednoduše můžeme mýt v myčce. Nerezové nádobí je vhodné pro všechny typy sporáků. K dospěláckému porcelánu si musí každý najít cestu sám. Ukažte dětem ten správný směr, až jim předložíte jejich první lžičku a talířek s hrnkem.


Začněte nerozbitnou soupravou z plastu, s níž mohou svádět bitvy, zdobit stěny a podlahu. Pokročilejším gurmánům pak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky