pondělí 3. června 2019

Váleček na těsto nastavitelný

V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný? Ve vybavení každé kuchyně nesmí chybět ani váleček na těsto. Klasický dřevěný váleček na těsto v současnosti doplňuje silikonový váleček , který se snadněji udržuje. Velmi praktický je i nastavitelný váleček na těsto. Všechny typy válečků na těsto za velmi přijatelné ceny samozřejmě v naší nabídce najdete.


Upřesnění nastavitelný. Zařazení příprava a zpracování těsta. Nastavitelný váleček na těsto zajistí rovnoměrnou tloušťku těsta mm nebo mm. Vyrobeno ze dřeva a silikonu. Zvládá to pomocí nástavců po stranách.


Pootočením válečku můžete vy. Váleček klasik 70mm ocelová oska Kučerňák. Barevná podložka je umístěna na válečku a tím dosáhnete, že síla těsta je rovnoměrná až do kraje. Se mi vyměnitelnými barevnými vložkami pro různou sílu těsta. Ať potřebujete silný nebo tenký plát těsta, s tímto válečkem jej rovnoměrně vyválíte.


Detail produktu Do obchodu. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Originální embosované válečky na sušenkové těsto , marcipán, potahové hmoty a jiné dobroty. Válečky se vzorem jsou kompletně vyrobené v ČR. Joseph Joseph Těsto na vánoční cukroví, nudle, pizzu či závin vyžaduje perfektně rovnoměrnou tloušťku těsta.


Nový váleček Joseph Joseph má díky čtyřem přídavným diskům schopnost stát se vaší pravou rukou pokaždé, když dojde na pečení. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Nebo jim jednoduše zamísíte těsto a mohou se zabavit válením těsta a hrou na pekaře. Mít doma napečené originální pečivo se vzorem zvířat, přírody nebo jiných designových vzorů je rozhodně k zakousnutí.


Tento váleček je skutečně výjimečný, protože výsledek pečení bude úplně jiný, než tomu bývalo doposud. Určitě to znáte - listové těsto musíte vyválet velmi tenké, křehké zase nejméně půl centimetru silné a na pizzu co nejtenčí je možné. Zkrátka různé těsto vyžaduje různou tloušťku. A proto jsme si jisti, že se vám určitě bude hodit nastavitelný váleček se čtyřmi páry odnímatelných kroužků - nasadíte kroužek, a tím si navolíte, jak tlusté těsto. Malý, gravírovaný váleček na těsto s folklórními motivy ideální pro použití v domácnostech, restauracích, hotelích nebo pizzériích.


Vály a válečky na těsto Pokud máte rádi pečení, tak ve své kuchyni nemůžete postrádat kvalitní silikonový vál a váleček na těsto. V této sekci naleznete obojí. Hlavní předností silikonového válu je jeho skladnost a především to, že se na něj těsto vůbec nelepí. Maximální šířka těsta, které bude rozváleno na milimetr přesně, odpovídá šířce válečku centimetrů. Pokud na rukojeti nastavíte číslici váleček DELÍCIA funguje jako klasický váleček na těsto.


Moderní válečky na těsto. Vaše výtvory tak budou naprosto dokonalé. Hodí se na vánoční cukroví, ale i záviny a další pečené produkty, které vyžadují vyválené těsto.


Doprostřed těsta na koso položíme tukové těsto a zabalíme ho na psaníčko. Obě těsta rozválíme opět na čtverec a znovu složíme. Při převalování těsto podsypáváme hladkou moukou, nemělo by se lepit ani na váleček , ani na vál. Těsto dáme na talířek, přikryjeme ho potravinovou fólií a dáme do lednice na minut.


Váleček na těsto nastavitelný

Vhodné na nudlové těsto až po těsto na perníčky nebo preclíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky