čtvrtek 6. června 2019

Poklop na sýr

Elegantní poklop na sýr KATANA je vyroben z lehkého bambusového dřeva. Skvělý způsob, jak servírovat nejrůznější nejen sýrové chuťovky. Skleněné víko s rukojetí je doplněno o prkénko kruhového tvaru z přírodního bambusového dřeva. Elegantní a praktický bambusový poklop na sýr od výrobce TakeTokio na uchování vašich oblíbených lahodných sýrů.


Prkénko je vyrobené z bambusového dřeva a poklop je z akrylu.

Točený poklop na sýr či máslo, modelovaný, jedinečný. Vnitřek je vylitý kvalitní speciálně vymíchanou bílou glazurou s atestem, která dobře drží teplo a nepraská ani po dlohodobém používání. Poklop a talíř, točený na kruhu. Je vhodný do myčky i mikrovlnk.


Vzhledem k mimořádné situaci s pandemií se omlouváme za případná pozdní dodání objednávek, budeme se ale snažit vše odeslat v termínu! Opatrujte se a neklesejte na mysli, Vaše VV. Plastový poklop zaručuje, že podávané sýry zůstanou po dlouhou dobu čerstvé a neosychají.

Budete tak vždy dokonalým hostitelem. Moderní kombinace dřeva a průhledného poklopu dodá vaší kuchyni styl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Olivové prkénko s plastovým poklopem na sýr o průměru cm. Lze využít jak pro skladování tak servírování. Sklenené veko s rukoväťou je doplnené lopárikom kruhového tvaru z prírodného bambusového dreva.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Potraviny schované pod poklopem neoschnou a nebude přitahovat hmyz. Tento poklop se řídí heslem „Nedotýkejte se prosím vystavených exponátů“, navíc má pod čepicí – dortíky i slané koláče. Chrání pochoutky před hmyzem i nenechavci.


Tradiční provedení, jako za časů našich babiček.

Skleněný poklop – ruční výroba, foukané sklo, prkénko z masivního bukového dřeva. Prkénko z pravého bambusu s transparentním poklopem je ideální na servírování a uchování sýrů. Dóza na sýr s plastovým poklopem bude atraktivním doplňkem při podávání sýrů.


SAGAFORM Check Cheesedome poklop na sýr - SAGAFORM Check Cheesedome - poklop na sýr. Porcelánový podnos na sýry s plastovým poklopem. Velikost: 18x21x15cm Dodáváno v papírové dárkové krabici s ilustrativním potiskem. To láká a spouští Pavlovův reflex, ale zároveň sýry udržuje v co nejlepší kondici a chrání je před nenechavým hmyzem.


Díky povedenému provedení je navíc poklop na sýr pěknou dekorací a vedle láhve vína se bude krásně vyjímat. Kč s DPH: 3Kč bez DPH: Koupit. Prkno na sýr vyrobené z akátového dřeva a skleněného poklopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky