čtvrtek 20. června 2019

Miska na klíčení

Miska na klíčení je praktickým řešením pro rychlé naklíčení semínek a umožňuje snadnou manipulaci i péči o semínka. Misky na klíčení semínek a také sklenice na klíčení semínek se snadno udržují a také skladují. Pak již semena nezaléváte, pouze rosíte pomocí rozprašovače.


Semena nesmí v průběhu klíčení vyschnout, je potřeba je rosit častěji, přibližně 5-6x denně během prvních 3-dnů, později 2-3x denně. Miska s víčkem a sítkem je ideální pro pohodlné klíčení semen luštěnin, obilovin, bylin i zeleniny – fazole, hrách, pohanka, čočka, sója…, semínka namočte v misce na hodin, po uplynutí doby vylijte. Podívejte , jak je to jednoduché !

Zažijete si s námi, jak nasypat semínka do lahve, jak je namočit, proplachovat a nakonec jak to vypadá, když vytáhnete plnou hrst čerstvých klíčků. Průhledné trojpatrové nakličovací misky na klíčení všech semínek (luštěnin, obilovin i olejnin). Tři nádoby na klíčení v jednom.


Ideální pro klíčení semínek doma. Jednoduché a praktické. ORION Miska UH na klíčení velká. Po uplynutí doby vylijte.


Zdraví prospěšné rostlinné klíčky bohaté na vitamíny a cenné nutriční látky si s nakličovací miskou a semínky SENSE můžete vypěstovat snadno a rychle i doma. V čem je nakličovací miska se semínky SENSE výjimečná?

Rostlinné klíčky jsou mimořádným zdrojem vitamínů a cenných nutričních látek. Použití je velice snadné - do misky nalijte vodu, na sítko nasypte semínka a vyčkejte na zázrak :-) Do misky doplňujte vodu dle potřeby. Snadné a čisté použití bez substrátu. Semínka a nádoby na klíčení.


Speciální potraviny a doplňky. Prkénka na krájení a servírování. Odšťavňovače Kuvings, Fermentor Kuvings. Vybraná semínka na klíčení opláchneme ve vodě. Biomisky na klíčení semen PROVITA pro klíčení až druhů semen naráz.


Miska je z bezbarvého průhledného plexiskla. Designové nožičky ve tvaru šneka. Keramická miska Eschenfelder je díky své hl.


Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech to bude úplně jednoduché a efektivní. Praktická sklenice na klíčení semínek s elegantním stojánkem. Sklenice na nakličování je jedním z nejjednodušších způsobů, jak si doma snadno připravit během několika dní chutné a nutričně bohaté klíčky plné bílkovin, vitamínů, minerálů a enzymů.


Miska na klíčení semínek a další nádoby na klíčení ve kterých se pěstují chutné klíčky, bohaté na vitamíny, enzymy a antioxidanty. Vložte sítko do misky s trochou vody, přikryjte. AWA shop, Sklenice na klíčení 700ml, naklíčovací sklenice je jedním z nejjednodušších a nejefektivnějších způsobů, jak si doma připravit během několika dní chutné a nutričně bohaté klíčky.

Jsem velmi spokojena, bohužel při přepravě byla jedna miska prasklá. Možná by bylo vhodné věnovat více pozornosti výstelce-balení produktu. Využila jsem na klíčení misek a velmi jsem byla spokojena s výsledkem.


V naší BIOMISCE můžete pěstovat čerstvé klíčky po celý rok. Náš TIP: Zkuste do pěstování klíčků zapojit děti. Budete mile překvapení, jak se ve vaší rodině stane klíčení zábavou. Mnoho z nás si metodu klíčení na vatě vyzkoušelo už na základní škole, ale pro jistotu ještě ve stručnosti připomeneme.


Nejčastěji se hodí pro řeřichu, která by sítovým klíčidlem propadla. Postačí vám miska na vodu pod květináče, do které vložíte vatu. Náš tip: Na vesnici nás nenávidí. Misky využijete kdykoli – rostliny klíčí ve vhodných podmínkách bez ohledu na roční období.


Semena luštěnin a obilnin koupíte bežně v obchodech. Při výběru správných, tj. Vybírejte dle vzhledu, nejlépe v bio. Mungo jenom zalít na misce trochu vodou (neutopit!) a nebo jak zde uváději dát i do PET láhve a promývat vodou.


PET láhev udržuje vlhkost a přitom horním otvorem tam může vzduch. Každá miska umožňuje klíčení jiného druhu. Vzdušné větrací otvory - jsou umístěny na každé misce a na víku. Dvoupatrová miska na klíčení umožňuje klíčení všech druhů semínek (kromě slizovitých).


První výsledky uvidíte již za až dní podle typu použitých semínek. Složení misky zajišťuje, že semena získávají optimální ventilaci a přiměřené množství světla, jaké právě potřebují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky