pondělí 10. června 2019

Mikrovlnná trouba s parním vařením

Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Po letech co jí máme, bych už to chtěla konečně zkusit, protože vím, že v parním hrnci, co má kamarádka jsou brambory a zelenina výborné. Dostala jsem k mikrovlnce ještě plastové nádobky, které jsou určení k vaření v páře.


Ale vůbec si s tím nevím rady.

Tam se dává ještě někam voda nebo jak to probíhá? Její design byl vytvořen tak, aby snadno zapadla do interiéru a ladila s. Vyberte si mikrovlnnou troubu od Whirlpool. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Velikost trouby vybírejte s ohledem na četnost jejího používání a na množství členů v domácnosti. V případě, že příliš nepečete nebo jste v domácnosti jen dva, postačí vám menší objem trouby.

Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů. Ovládaná je pomocí tlačítek, displej trouby má zelené podsvícení. Dvířka se otevírají do strany a jsou vybavena praktickou integrovanou zapuštěnou rukojetí. Vnitřní objem trouby dosahuje l. Srovnávací test mikrovlnek, které umí vařit v páře 24. Bauknecht - inteligentní řešení pro pohodlný život.


Zdravý životní styl už dnes není jen výsadou sportovců a pár nadšenců. Stačí mikrovlnná trouba. Vařič na vajíčka do mikrovlnné trouby jednoduše naplníte trochou vody, vložíte vejce na své místo, zavřete a šup do mikrovlnky. Pokud vás zajímá, jak mikrovlnná trouba vlastně funguje a jestli opravdu je nebo není škodlivá, můžete si přečíst náš článek - Jak funguje mikrovlnná trouba. Možnost vaření s využitím páry nabízí vedle běžných režimů vaření, ohřevu a grilování kombinovaná mikrovlnná trouba Panasonic.


Trouba disponuje technologií inverter, která uspoří až procent elektrické energie a času a zajistí rovnoměrnější přípravu pokrmů. Dále má mikrovlnka katalytické obložení zadní. Fotoalbum (0) Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu ppaavvllaa.


Mikrovlnné trouby s parním vařením. Máte někdo mikrovlnku s parním vařením ?

Volně stojící multifunkční trouba MWP 3SW s objemem litrů a otočným talířem o průměru cm. SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Trouba nabízí automatických programů pro zdravou přípravu vašich jídel. Dále si můžete nastavit vlastní čas ohřevu pomocí otáčecího.


Vestavné pečící trouby. Vynikající mikrovlná trouba s grilem a příslušenstvím pro vaření v páře. Panasonic NN-GD38HS je univerzální a velmi kvalitní mikrovlnná trouba se širokým záběrem možností.


Jednoduše vaří v páře, dusí, griluje do křupava a griluje v páře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky