úterý 25. června 2019

Švédské sekery

Large amount masks purchase, disposable medical mask, mouth mask wholesaling. Retains More Than Of The Particles Of Size 0. Connect with our experts to find the best solution for your business. Gränsfors sekery se vyrábějí pro různé účely, včetně štípání, zpracování dřeva, tesařské i dřevorubecké práce. Kalíme metodou částečného kalení, což znamená, že zakalená je jen část hlavy od ostří několik centimetrů dál. A znamená to rovněž, že tuto část sekery můžete brousit, aniž byste snižovali vlastnosti oceli.


Větší hlava sekery a delší násada jako u trekingové sekery dodávají větší sílu při sekání. Sekera se dá velice dobře přibalit do velkého batohu. Neměla by chybět ani v autě ani na lodi.


MORA s čepelí za studena válcovanou ze speciální ocele Sandvik 12C27. Tvrdost 58HRC - nerezové čepele, 60HRC - karbonové čepele. Jedná se o precizní práci, která sestává z hlavy z lité oceli, na níž jsou iniciály kováře, který danou hlavu vyráběl. Mimoriadne kvalitné sekery.


Švédské sekery

Ručne kované nástroje zo Švédska - sekery HUTAFORS. Sekery sú vhodné na bežnú, ale aj náročnú prácu. Obojstranná sekera sa používa aj na športové účely - preteky v hode sekerou (návod aj na našich stránkach). Spoľahnite sa na tradičnú kvalitu, a kupujte za vynikajúce ceny. Ak potrebujete poradiť neváhajte zavolať.


Sekerka kg a 3mm, univerzální sekera 1. Pogumované topůrko pro pevné uchopení bez vibrací z materiálu vyztuženého skelnými vlákny, kovaná čepel s. Položek k zobrazení: 7. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. Brusky Tormek jsou světovou špičkou v broušení ručních nástrojů, více než let vývoje jak brusek, tak přípravků dělá z firmy Tormek Sweeden leadra na trhu pomaloběžných vodou chlazených brusek pro ruční nástroje. Sekery kované zo švédskej ocele dlhodobo preukazujú trvalo vysokú kvalitu. Mnohými údermi kladiva je oceľ ručne vykovaná do žiadaného tvaru, čo zlepšuje hustotu ocele, odolnosť a životnosť sekery.


Švédské sekery

Používaná metóda ručného kovania zabezpečuje vytvorenie rýdzeho, tvrdeného ostria, ktoré môže byť ostrené bez. Sekery jsou kovány ze švédské oceli, která vykazuje stabilní vysokou kvalitu. Různé použití seker - štípání nebo kácení. Nabízíme i sekery pro volnočasové aktivity, jako je lov, kempování nebo sport. Odolné, pružné topůrko z ořechovce bílého.


Nabízíme: sekera tesařská, univerzální, oboustranná, štípací, lovecká. Hlava každé sekery Hultafors je ručně kována ze švédské oceli. Kovář ji postupně tvaruje na speciálním bucha. To zvyšuje hustotu oceli a tím i její trvanlivost. Hlava sekery má jasně patrnou zakalenou část, kterou lze bez obav ostřit.


Sekery z Gränsfors Bruk se vyrábí podle následujících pěti základních pravidel: Sekera je tak dobrá jako její kovář. Nefalšovaný, ukovaný povrch je zárukou odborných znalostí kováře a kvality sekery. Rozumnou výrobou se spotřebovává méně přírodních rezerv a dokonce se i zvyšuje kvalita a životnost sekery.


Dle názvu Od nejlevnějších Od nejdražších. Kvalitní švédské sekery. K tomu má speciálně tvarovanou hlavu s příčno. Husqvarna (5) Morakniv (2) Vymazat všechny filtry. Sekery HULTAFORS jsou vysoce kvalitní ručně kované sekery.


Švédské sekery

Hultaforsky se vyrábějí - kovají ze švédské oceli, metodou několikanásobného překládání. Tím se zajistí obrovská houževnatost a trvanlivost hlavy sekery. Sochařské sekery a teslice - švédské teslice Odedávna je teslice všestranným a důležitým nástrojem, který našel uplatnění v tesařství, truhlářství, sochařství, při stavbě lodí apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky