úterý 18. června 2019

Mlýnek na mák jihokov

K pracovní desce se připevní. Těleso a drtič jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, ostatní díly z ocel. Výrobky Naše výrobky O firmě O společnosti Kontakty.


Kulinář doporučuje tradiční český mlýnek na mák , který je vyráběn už řadu let v Českých Budějovicích. Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře. Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky.


Mlynček na mak je nenahraditeľný pri pečení buchiet, makových závinov, koláčikov. Teleso a drvič sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ostatné diely z oceľového materiálu, plastu a gumy. Nerezové části jsou leštěny a stojánek je lakovaný práškovou barvou.


Mlýnek je určen k přípravě máku drcením. Tento mlýnek je tradiční český výrobek. Ostatní díly z hliníku, oceli, plastu a pryže.


Těleso, drtič a klička jsou vyrobeny z nerez oceli. Nerezové díly jsou leštěny, stojánek je lakovaný práškovou barvou. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenz í. Připravte si vlastní mletý mák podle vlastní chuti a preferencí! Jihokov mlýnek na mák se šroubem MKS 215.


S nerezovým mlýnkem na mák české výroby je to hračka a mák můžete mít vždy čerstvý. Strojek je opatřen regulací, díky které můžete měnit jemnost mletí. Povrchová úprava u tělesa, drtiče, matice a kliky je provedena chemickým leštěním, ostatní díly jsou nastříkané práškovou.


Svou dlouholetou tradicí přesvědčuje o své oceňované kvalitě. Funguje spolehlivě a bezproblémově. Pokud byste přece jen potřebovali některou.


S mlýnkem HANDY na ideální hrubost hravě pomelete nejenom mák tak, abyste získali dokonalou konzistenci např. Je možná regulace hrubosti mletí. Dále je vhodný na mletí semínek, chilli papriček apod. Dál už hledat nemusíte!


V základní výbavě tohoto strojku je bubínek na strouhání pečiva. Uchycení ke stolu na šroub. Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Mlýnky na mák jsou kovové, mohou mít plastovou násypku nebo držadlo.


Nechcete používat kupovanou strouhanku a radši si namelete svou vlastní? Pak pro Vás bude vhodným pomocníkem mlýnek na. Je totiž vybaven mechanickým uchycením pomocí dotahovacího mechanismu se závitem, opatřeným pochopitelně ochrannými podložkami.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Před prvním použitím mlýnek opláchněte a důkladně osušte. Před mletím je nutné uvolnit regulační matici tak, aby se klika volně otáčela. Kvalitu máku lze regulovat v průběhu mletí a to otáčením matice.


Mák musí být vždy sypký a bez známky oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky